Dragos Zachia-Zlatea, fost director general al Hidroelectrica, a fost numit in functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, se arata intr-un comunicat al companiei transmis BVB. Zachia-Zlatea este membru in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica din 9 noiembrie 2015.

Functia de presedinte al Consiliului a fost ocupata pana la finele anului trecut de Carmen Neagu, care detine acum functia de director general al EnergoBit, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului Transelectrica, Dragos Corneliu Zachia- Zlatea este manager al Departamentului Tehnic si de Productie in cadrul Societatii de Servicii Hidroenergetice Hidroserv SA si are in coordonare activitatea tehnica si de productie, inclusiv managementul proiectelor de anvergura, de retehnologizare a centralelor si statiilor electrice. A detinut numeroase functii de conducere in cadrul Hidroelectrica SA, inclusiv cea de director general si membru directorat. Zachia-Zlatea a absolvit in anul 1982 Facultatea de Energetica a Universitatii Politehnice Bucuresti, specialitatea hidroenergetica.