Răzvan Nicolescu a fost promovat recent în poziția de partener în cadrul practicii de consultanță a Deloitte, preia și rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului și produselor chimice pentru Europa Centrală. Răzvan Nicolescu a fost ministru al energiei și președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Răzvan Nicolescu va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activează la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare și digitalizarea proceselor și operațiunilor.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015. Răzvan Nicolescu este un specialist în domeniul energetic, cu o experiență atât în sectorul privat, cât și în cel public. El a ocupat pozițiile de Director de Reglementare la OMV Petrom, președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie, atașat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie și ministru al energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaștere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienților și de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri și sunt convins că profesionalismul, hotărârea și experiența sa internațională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.