Gerhard Schroeder vine la Bucuresti ca invitat al celei de-a treia editii a Conferintei internationale “Energy in Central and Eastern Europe”, organizata de Forum Invest in perioada 11-13 noiembrie la Bucuresti, anunta un comunicat al organizatorilor.

Cancelar al Germaniei pentru doua mandate consecutive, intre 1998 si 2002, Gerhard Schroeder este, in prezent, Presedintele Comitetului de Actionari al Nord Stream AG. si consilier al grupului elvetian de presa Ringier.

Discutiile de la conferinta sunt dedicate analizei contextului actual si perspectivelor de dezvoltare ale sectorului de petrol, gaze, energie electrica din Romania, a surselor de energie regenerabila, a infrastructurilor de producere a energiei alternative si, nu in ultimul rand, a securizarii aprovizionarii cu energie in zona Marii Negre si Europa de Sud-Est.

La cea de-a treia editie a conferintei “Energy in Central and Eastern Europe” sint asteptati peste 250 de delegati din Romania, Spania, Bulgaria, Austria, Belgia, Canada, Rusia si Turcia.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul foruminvest.ro