Cea de-a doua editie a conferintei TAXEU va avea loc in data de 19 februarie si va oferi participantilor analize si informatii privind regimul impozitelor directe si indirecte aplicabile companiilor in anul fiscal 2008. Cu aceasta ocazie specialisti si analisti economici din domeniu vor prezenta schimbarile legislative si fiscale datorate armonizarii legislatiei romanesti cu cea a Uniunii Europene.

Printre vorbitorii de la acest eveniment vor fi Blanca Kovari - manager taxe directe PricewaterhouseCoopers, Jean-Marc Cambien - tax partner Ernst & Young, Ioana Sandra - senior manager KPMG Romania, Alexandru Cristea - tax manager Deloitte, Gabriel Biris - managing partner Biris Goran, Ana Maria Miron - avocat senior NNDKP.

Evenimentul, ce va avea loc la la Hotelul Crowne Plaza, va incepe la ora 9:00 si se va incheia la 17:30 si va include patru sesiuni de seminarii si discutii.

Taxa de participare la eveniment este de 150 de euro, fata TVA, si contine accesul la toate conferintele si seminariile incluse in program si accesul la materialele si prezentarile on-line ale speakerilor inclusi in program.