Catalogul programelor de finantare disponibile in luna decembrie

de Ioana Morovan     HotNews.ro
Marţi, 9 decembrie 2008, 19:42 Economie | EuROfonduri

 documente
(09 Dec 2008) PDF, 673KB
Agentia de Dezvoltare Regionala "Centru" a transmis lista programelor de finantare pentru care exista licitatii deschise, valabile in luna decembrie. Lista contine informatii succinte despre programe si termenele limita pana la care se pot depune proiecte (vezi documentul atasat).

Intre liniile de finantare prezentate se numara cele aferente Programelor Operationale cu fonduri structurale europene (Cresterea Competitivitatii Economice si Dezvoltarea Resurselor Umane), Programului National de Dezvoltare Rurala, precum si unor programe comunitare, precum "Cooperare Europeana in Domeniul Cercetarii Stiitifice si Tehnice (COST)", Europa pentru cetateni 2007-2013Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


207 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă