Seful de cabinet al Ancai Dragu, adus de la Viena unde a lucrat pentru Erste. Vlad Voiculescu este initiatorul Retelei citostaticelor care aducea cu voluntari medicamente pe care nu le gaseau bolnavii din Romania
Vlad Voiculescu se intoarce in Romania dupa 14 ani petrecuti la Viena unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, noteaza sursa citata.
Ultima pozitie detinuta de Vlad a fost de Vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG.
Vlad este de asemenea implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP iar din Iunie 2013 indeplineste rolul de Vicepresedinte si Trezorier al European Cancer Patient Coalition, mai informeaza MFP.
Dar cel mai interesant amanunt din biografia lui Voiculescu este faptul ca acum cativa ani a fost initiatorul retelei citostaticelor, dezvaluita in investigatia publicata pe HotNews de Vlad Mixich in noiembrie 2012.
HBO a realizat apoi, pe baza investigatiei HotNews un documentar, „Reteaua”, ce a fost difuzat in aceasta toamna.
Reteaua citostaticelor a fost alcatuita din voluntari care timp de mai multi ani au transportat in Romania, fara sa solicite niciun beneficiu material, medicamente esentiale in tratamentul cancerului care nu se gaseau deloc in spitalele si farmaciile romanesti.
Nu pentru ca erau scumpe (majoritatea medicamentelor respective nu aveau preturi prohibitive), ci pentru ca autoritatile de la Bucuresti nu au fost capabile sa asigure aprovizionarea cu ele, a explicat jurnalistul Vlad Mixich.

Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
Găurile negre supermasive, formate din materie întunecată? / Internauții au decodat mesajul secret al roverului Perseverance / GTA ar putea fi interzis în SUA /
S-au apucat mai mulți români de yoga în pandemie? „De acasă se muncește mai mult decât de la birou. Faptul că urmează ora de yoga, mă forțează să-mi închid laptopul”
INTERVIU Un an de la primul caz de COVID-19 în România / De ce a scăzut drastic numărul îmbolnăvirilor în ultimele 2-3 luni și ce ne așteaptă: Al treilea val nu va fi de intensitatea celui de-al doilea / Testele rapide ar trebui distribuite gratuit medicilor de familie, am ști clar numărul real de cazuri
Angajati statului(ai nostri) trebuie sa-si schimbe mentalitatea de tip stapan -zapciu.
Statul trebuie sa-si respecte propriile legi intai si apoi sa dea cu parul in cei ce nu au inteles perfect prevederi intepretabile. E inadmisibil ca aproape 50 % din deciziile de impunere sa fie gresite. Cineva trebuie sa plateasca. Nu asa se creeaza o legatura intre platitorii de taxe si cei alesi sa le administreze...
Uitati de relatia sluga stapan...sluga munceste si pentru voi.
In RO vin in control cu aerul de stapani, pe legi interpretabile, la unii e alba, la altii e neagra si iti aplica povesti de acum 5 ani, cu aerul ca tu si cu Nostradamus ati facut legea si ei acum o descopera.
Pierd procesele in instanta, dar sunt mentinuti in functii si chiar avansati.
Oameni ca astia trebuie sa dispara din administratia statului.
Domnule Pres. Iohannis de ce nu dati o decoratie celor care au adus citostatice in Romania incercata din greu de prostie si coruptie?
Chiar de acolo din Florida!
Oricum acesti copii au recunostiinta noastra , a foarte multi si valoreaza mai mult decat tinicheaua stralucitoare a Dv!