UPDATE Disputa dintre ministrul Finanțelor și şeful ANAF legată de casa pierdută în instanță de Iohannis se acutizează / Teodorovici, despre Mişa: Dacă nu răspunde cerinţelor mele, nu mai are calitatea de subordonat al meu

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 19 iulie 2018, 17:17 Economie | Finanţe


Ionut Misa si Eugen Teodorovici
Foto: Colaj foto / Sursa: Agerpres
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că aşteaptă motivul legal pentru care ANAF nu a cerut la Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu pierdut de familia preşedintelui Klaus Iohannis să treacă în proprietatea statului și că şeful ANAF, Ionuţ Mişa, nu va mai fi subordonatul său dacă "nu răspunde cerinţelor", relatează Mediafax. Declaraţiile ministrului vine după ce preşedintele ANAF a spus că instituţia pe care o conduce are nevoie de un titlu în baza căruia să poată fi efectuată executarea.

"În primul rând, nu există niciun conflict. Nu sunt schimburi de replici între ANAF şi ministrul de Finanţe, pentru că eu nu am replici sau contre cu subordonaţii mei. Ca să fie foarte clar. Dacă ar exista aceste contre, schimburi, nu ar mai fi subordonaţii mei. Ar fi fost bine ca domnul actual preşedinte al ANAF-ului să se gândească dacă spune că e într-o situaţie, să se fi gândit că a fost ministru de Finanţe anul trecut şi atunci întrebarea clar se pune de ce nu a trimis dânsul spre ANAF un astfel de document pe care dânsul îl solicită astăzi de la minister. Nu e nevoie de niciun fel de document, pentru că eu cred că este o neînţelegere la nivelul conducerii ANAF. De ce? Pentru că nu este nevoie de niciun fel de mandat. Este o prevedere legală foarte clară, şi anume ordonanţa 14/2007, la articolul 1, spune foarte clar că bunurile de orice fel intrate potrivit legii în proprietatea privată a statului se valorifică către ANAF", a declarat Eugen Teodorovici la Antena 3.

Ministrul de Finanţe a declarat că îi va transmite astăzi, în scris, preşedintelui ANAF că aşteaptă motivul legal pentru care ANAF nu a cerut la Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu pierdut de familia preşedintelui Iohannis să treacă în proprietatea statului. Termenul limită până la care Ionuţ Mişa trebuie să-i răspundă lui Eugen Teodorovici este vineri, până la finalul zilei, ministrul de Finanţe lăsând să se înţeleagă că l-ar putea demite.

"Ca să fie domnul Mişa liniştit pe timpul verii, o să trimit astăzi (joi - n.r.) o solicitare şi în scris, aşa, cu mai multe puncte, la care aş dori să primesc şi răspuns, ca să o spun şi public, mâine (vineri - n.r.). Mâine, până la finalul zilei, să am un punct de vedere foarte clar din partea domniei sale. (...) Am trimis o solicitare preşedintelui ANAF-ului, obligaţia domniei sale este să răspundă până mâine, să-mi spună care au fost acţiunile întreprinse şi dacă are vreun temei legal să nu facă ce i-am spus. (...) Dacă nu răspunde cerinţelor mele, nu mai are calitatea de subordonat al meu", a spus mai Teodorovici la Antena 3.

Ministrul Finanţelor declarase anterior în cursul zilei de joi că a cerut ANAF-ului să dovedească dacă a cerut către Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu care a aparţinut preşedintelui Iohannis să intre în administrarea statului, dar șeful ANAF i-a replicat că nu a primit de la minister un titlu în baza căruia să facă executarea.

"Am vorbit cu colegii de la ANAF, cu domnul Mişa nu am apucat, dânsul nu a fost o perioadă la minister, la locul de muncă, a avut o perioadă de concediu, dar am vorbit cu ceilalţi colegi. Am cerut ANAF-ului să-mi dovedească sau să-mi spună dacă s-a cerut în mod clar către Cartea Funciară administrarea acelui imobil ca fiind al statului. Mi s-a trimis un document în care (se spunea) „da, am trimis”, m-am uitat şi am văzut că au trimis, de fapt, o solicitare de radiere a familiei Iohannis din Cartea Funciară, nu e ceea ce am cerut eu", a declarat Eugen Teodorovici.

Teodorovici a explicat că acum trebuie făcută o nouă solicitare oficială către Cartea Funciară, prin care să se ceară ca imobilul respectiv să intre în administrarea statului.

"Trebuie să facă acum o solicitare oficială către Cartea Funciară prin care să ceară practic ca acel imobil să fie al statului. Dacă spun că nu, ştim că această cale nu poate fi urmată, dacă spun că da, în ziua doi e notificarea sumei de plată, dobânzi şi cu ce mai este acolo. Acţiunea este făcută în 2016, eu am întrebat dacă s-a făcut astăzi această acţiune direct la Cartea Funciară şi mi-a trimis aceea veche, care este către Cartea Funciară, dar nu de înregistrare, ci de radiere a familiei Iohannis", a completat Teodorovici.

De cealaltă parte însă, şeful ANAF Ionuţ Mişa a declarat că a discutat cu colegii din Ministerul de Finanţe, pentru că instituţia pe care o conduce are nevoie de un titlu în baza căruia să poată fi efectuată executarea.

"ANAF-ul este un organ de executare, el nu poate executa decât în baza unui titlu. Dacă ANAF-ul va primi o adresă scrisă şi un mandat de la Ministerul de Finanţe să execute (...) eu vă asigur 100% că se vor îndeplini toate cerinţele legale", a declarat Ionuţ Mişa la Antena 3.

Şeful ANAF a mai precizat şi faptul că Agenţia a mai primit un mandat de la Ministerul de Finanţe şi în timpul Guvernului Cioloş.

"La momentul respectiv, s-a dat un mandat ANAF-ului ca să întreprindă demersurile necesare pentru recuperarea acestei creanţe şi pentru înscrierea statului român ca şi proprietar al acestui imobil. La acel moment, ANAF-ul s-a adresat notarului", a completat Ionuţ Mişa.

De asemenea, legat de un comentariu al Ministrului de Finanţe care aprecia adresarea către notar din 2016 drept eronată, şeful ANAF a precizat că: "acest lucru îl vor stabili cei de la Direcţia Juridică".

Anterior, Eugen Teodorovici a anunţat că suma cumulată care ar urma să fie obţinută de la cei trei chiriaşi ai imobilului din Sibiu care a aparţinut preşedintelui Klaus Iohannis este de peste 2 milioane de lei.


Citește și:Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7644 vizualizari

 • +45 (51 voturi)    
  Incredibil (Joi, 19 iulie 2018, 17:24)

  Cocalarul_Electronic [utilizator]

  Cum e posibil ca un ministru sa se intereseze public de un caz particular pentru a solutiona o disputa politica?
  • +33 (33 voturi)    
   Ordinul vine de sus! (Joi, 19 iulie 2018, 17:40)

   Votant Ilici [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   Ministrul Finantelor este doar un umil executant.

   Ordinul vine mai de sus, de la Secretarul General al Partidului (inca nu este unic, dar nic mult nu mai are!). Daddy a dat dispozitie de saptamana trecuta, foarte clar si foarte specific, SA FIE RECUPERATI BANII D ELA JOHANNIS, nu s-a referit la alte sume, mult mai mari, pe care Statul le are de incasat!

   ordinele se executa, nu se discuta!
   Un pedeserist devtat cauzei Partidului nu e impiedica de fleacuri, precum titlul executoriu ce ar fi, pasamite, ncesar!
   • +19 (19 voturi)    
    hei (Vineri, 20 iulie 2018, 2:52)

    john70 [utilizator] i-a raspuns lui Votant Ilici

    Intrebare simpla: pe acelasi principiu invocat de dl ministru, va restitui oare statul roman chiriile incasate timp de 40 de ani pe casele nationalizate?
    Iohannis are trebui sa se duca in instanta, sa speram ca pierde si atunci vom avea precedent judiciar. Chiriile incasate pe proprietati care nu apartzin de drept celui care ofera spre inchiriere trebuie restituite. Ha!
   • +10 (10 voturi)    
    bineinteles (Vineri, 20 iulie 2018, 8:13)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Votant Ilici

    ca din cauza maniei proletare care-l cuprinde pe daddy de cate ori il vede pe Johannis, uita sa-i ceara lui teodorovici sa recupereze si banii de la robert negoita, dan voiculescu, marian vanghelie, etc. (da' astia e de-ai lui, dan bobor, chiar daca nu-s din Gratia, Videle sau Alexandria).
  • +21 (27 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 iulie 2018, 18:51)

   [anonim] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   • +15 (17 voturi)    
    Dar prejudiciul de 60 milioane de euro? (Vineri, 20 iulie 2018, 0:21)

    Klaus_ [utilizator] i-a raspuns lui

    Inteleg ca Misa asta de la ANAF nu mai raspunde la comenzile martzafoiului Teodorovici pentru ca s-a prins ca tuta nu pricepe nimic si ii cere sa faca ilegalitati. Si pentru ca nu mai raspunde la comenzi, musai trebuie mazilit. Ce-ar fi ca, inainte de mazilire, Misa asta, cu ANAF-ul lui, sa recupereze de la Dan Voiculescu cele 60 milioane prejudiciu din dosarul ICA. Ca datoria lui Iohanis nu e nici 1% din cat a furat Varanul (de fapt asta au putut dovedi ca a furat).
  • +23 (27 voturi)    
   A batut Infractorul Dragnea din picior, (Joi, 19 iulie 2018, 19:07)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   playboy Teodorovici s-a conformat si s-a stropsit la Misa, dar sa-i ia banii pe care nu-i datoreaza este ilegal. daca face acest lucru, saracul Misa poate intra si in puscarie deocamdata, pe abuz in serviciu (este un motiv pentru care gasca hotilor vor sa dezincrimineze abuzul- pana acum saracul Iohannis era adus la sapa de lemn la ordinul lui dinti cariati). Asa ca, legal Iohannis n-are nici o datorie la statul roman, deci Misa n-are ce-i lua.
   • +6 (6 voturi)    
    din (Vineri, 20 iulie 2018, 8:23)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    cate stiu, statul inca nu poate fi trecut ca proprietar in cartea funciara pentru ca exista o actiune pornita in justitie impotriva statului roman de catre celalalt coproprietar al casei respective, d-na Bastea, cea care a revendicat casa ca ultim si singur mostenitor si de la care Johannis a cumparat partea pe care a inchiriat-o Reifasen Bank.
    Ca urmare, musiu dj teodorovici trebuie sa-si tempereze actiunile obediente si pupincuriste.
  • +17 (17 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 19 iulie 2018, 20:25)

   qwerasdf [anonim] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

  • +10 (10 voturi)    
   Fumigene (Joi, 19 iulie 2018, 21:05)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   sa acopere miscarile de trupe, adica de actiuni de pe bursa. E un joc clasic: un inalt oficial sugereaza ca anumite companii cotate pe bursa vor fi mazilite de stat, la care scad actiunile acestora, la care cineva cumpara, dupa cateva zile vine negarea oficiala, cotatiile revin, la care cineva vinde....
  • +4 (4 voturi)    
   Traducere din teleormanistaneză (Vineri, 20 iulie 2018, 8:09)

   Spiky [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   Ministrul a spus de fapt: ”Te ia mama Dr. Aqnea dacă nu-mi execuți ordinul, chit că este mai mult decât ilegal, și statul va plăti pentru asta!
   (Iohanis era proprietar cu acte-n regulă în perioada încasării chiriei, și nu el a înșelat statul, ci proprietarul anterior, Iohanis fiind cumpărător de bună credință).”
  • +9 (9 voturi)    
   //Nu mai are calitatea de subordonat//. (Vineri, 20 iulie 2018, 9:30)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   Incredibil!Aștia de la PSD devin automat tâmpiți când obțin o funcție.Pregătirea superficială le dă niște //calități// de speriat.
  • -10 (12 voturi)    
   La fel cum e posibil (Vineri, 20 iulie 2018, 9:37)

   Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   ca DNA sa actioneze selectiv, doar asupra adversarilor politici care au castigat alegerile in ciuda mobilizari feisbuciste :)
   • +5 (5 voturi)    
    Îhî (Vineri, 20 iulie 2018, 10:21)

    Encounter [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

    Cu diferența că tu aiurezi în ceea ce emiți despre dosarele politice iar ordinul dat de teodorovici prin presă e în mod evident politic pentru că survine exact după ce draknea a cerut același lucru.
    • 0 (0 voturi)    
     De ce aiurez? (Luni, 23 iulie 2018, 12:11)

     Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui Encounter

     ca zici tu ? Tu fiind cine? un neica nimeni care freaca tastatura pe net ? :)
  • +2 (2 voturi)    
   Nu e el! (Vineri, 20 iulie 2018, 10:31)

   CetateanulRoman [utilizator] i-a raspuns lui Cocalarul_Electronic

   Nu era el! In perioada asta de creierul lui se ocupa altcineva, el, ca ministru, e cu gindul la mare.
   Bineinteles ca nu ar fi facut o asemenea prostie.
   O sa il concedieze si pe prostu' asta la fel cum l-a concediat pe prostu' care se ocupa de feisbuc!
 • +41 (41 voturi)    
  Super (Joi, 19 iulie 2018, 17:24)

  HP [utilizator]

  In paralel poate vedem acelasi nivel de interes si pentru recuperarea creantelor varanului.
  • +24 (24 voturi)    
   si nu numai (Joi, 19 iulie 2018, 18:55)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui HP

   noegoitzele au si ei multe milioane de dat.
   teodorovici asta e f. pe dinafara.
   a primit ordin sa faca amnistie fiscala si ii e frica c'ar scpa herr klauz. mare grija are si el...
  • +32 (32 voturi)    
   Datoriile lui Teodorovici au fost recuperate ??? (Joi, 19 iulie 2018, 19:16)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Sau ale lui Negoita ??? Mai ales ca la Negoita lucrurile sunt clare, exista hotarare judecatoreasca si individul este solvabil, au de unde lua banii. Si de doi ani nimeni nu misca nimic. Dar Ciobea, cand isi plateste banii la Finante ??? Are casa, are masina, au ce-i lua. De ce se codesc ???? Nu mai vorbesc de varan, care trebuie sa dea zeci de milioane. El traieste in lux si opulenta iar finantele nu incearca sa-i ia un leut. Sau Teldrum cand isi plateste datoriile? A , da, am uitat, a intrat in insolventa ca sa dea o teapa de 20 de milioane statului roman. De, Fortaleza, amanta tanara costa, sa plateasca populimea. Se aude, tov, comisar Teodorovici, care dai ordine sa se faca executari ilegale??? Hai, fa un efort si indeplineste-ti fisa postului, intre doua discoteci mai executa si un infractor din mafia rosie, sa mai aduci inapoi un ban furat de la poporul roman.
 • +26 (26 voturi)    
  cine nu-i cu noi... (Joi, 19 iulie 2018, 18:36)

  gatsby [utilizator]

  il ardem de nu se vede! Aviz amatorilor! De banii furati de evazionisti, voiculesti, becalioti, borcea, nicolae si alti asa zisi oameni de afaceri nu sufla un cuvant!
  • +9 (9 voturi)    
   Reteta succesului in politica e deja omologata (Joi, 19 iulie 2018, 23:05)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui gatsby

   Dar banii clanurilor interlope de tigani, care sunt date la jurnalele de stiri, la TV, cu nunti si cu toate spaimele, ororile pe care le citim/vedem?!

   Cat cotizeaza tiganii la stat?! Ah, sau doar cotizeaza in intelegeri politice, cand e vorba de alegeri, nu?!
 • +25 (27 voturi)    
  Da cele 60 mil euro .. (Joi, 19 iulie 2018, 18:44)

  ciuma.rosie [utilizator]

  ...ale securistului infractor Voiculescu cand le recuperati ?
 • +25 (29 voturi)    
  ce treaba are statul cu imobilul respectiv? (Joi, 19 iulie 2018, 18:53)

  AliKimiku [utilizator]

  A apartinut vreodata statului altfel decat prin confiscare ilegala de catre comunisti? oK, imobilul nu-i apartine lui Johanis ci unor proprietari de drept, fie urmasii proprietarilor initiali fie chiriasilor care au cumparat imobilul. Ce treaba are statul aici?
  'r-ati ai dreaqu de comunisti vopsiti.
 • +22 (24 voturi)    
  Prafuri (Joi, 19 iulie 2018, 19:03)

  rutger [utilizator]

  si fumuri la bobor !! Astia nu cunosc bine legea, dar canta dupa ureche !! pesede = CIUMA ROSIE !!
 • +25 (27 voturi)    
  Cod de procedura fiscala... (Joi, 19 iulie 2018, 19:36)

  morometu [utilizator]

  Se pare ca play boy nu stie ca mai exista un Cod de procedura fiscala si ca pentru executarea unor creante este necesar sa existe titlul de creanta, titlu executor. Crede ca daca si-a incordat muschii este de ajuns. Ce nevoie au ei de legi si proceduri? Mi se pare impardonabil ca nu are decenta sa consulte un specialist inainte de a deschide gura. Se crede deja in dictatura.
  • +10 (12 voturi)    
   Indivul are tupeu (Joi, 19 iulie 2018, 23:12)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui morometu

   Da. Ii tragea voios, in fata microfoanelor, cu o sintagma plebee, repetata de vreo 3 ori: "calculele economice sunt simple."

   Nenea, asta o poti spune si la obor, cand vrei sa vinzi un porc sau sa cumperi o vaca.
  • +1 (3 voturi)    
   mda (Vineri, 20 iulie 2018, 10:02)

   e.o. [utilizator] i-a raspuns lui morometu

   Cam așa a lansat și scăderea prețului la gaz, fără a ține seamă de proceduri, de ce efecte are în piață, etc.
   Un Trump mai mititel... Într-un guvern mai responsabil era deja demis.
 • -24 (34 voturi)    
  nu va panicati (Joi, 19 iulie 2018, 19:50)

  cucuveauamov [utilizator]

  din 2-3 meditatii plateste datoria si mergem mai departe.
  • +9 (11 voturi)    
   Pai Turd-0rovici se panicheaza (Joi, 19 iulie 2018, 22:10)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Probabil ca aratand ca un mosneag la 40 de ani, simte ca-I sboara timpul si o arde si el ca Diktator, cat mai are timp.
  • +17 (17 voturi)    
   esti varza (Joi, 19 iulie 2018, 23:03)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   in primul rand NU ARE CUM SA RECUPOEREZE BANII AIA !!!!

   trebuie sa fie un ordin judecatoresc, trebuie sa dovedeasca faptul ca Iohannis a dobandit casa prin rea vointa (adica stia ca nu e chiar legal ce face si ca acea casa araptinea alcuiva) -> mult noroc cu asta

   deci ceea ce face ministrul este ILEGAL!!!

   in al 2lea... cu datoriile lui negoita , voiculescu , ciorbea ce se mai aude?? a ?!
  • +8 (8 voturi)    
   nu despre Johannis e panica (Vineri, 20 iulie 2018, 9:35)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Ci despre faptul ca un ministru pune presiune e ANAF sa-l execute pe x de 600.000 de euro, fara a avea macar un titlu de executare, in schimb nu sufla nimic despre datoriile lui Voiculescu, spre exemplu, unde exista titlu de executare, sau datoriile lui Negoita, de 50 de mil de euro. Ba mai mult, pentru astia propune o amnistie fiscala, ca-s baieti de comitet.

   Iar cind regulile se aplica arbitrar, doar la cine nu e prieten cu seful, atunci nu te mai numesti stat de drept, ci dictatura.


   Si apropos, vezi ca in dictatura nu mai e nevoie de atitia postaci care sa scrie pe forumuri dupa copiuta, asha ca s-ar putea sa-ti tai singur craca de sub picioare.
 • +13 (13 voturi)    
  Ha haaa (Joi, 19 iulie 2018, 20:13)

  g01an [utilizator]

  Cat de penibil incearca sa foloseasca chestia asta in scop mediatic de fiecare data cand iese la rampa Iohannis cu ceva.

  Dar de ce nu au facut demersurile pana acum? Ce asteapta, o sa fie nevoie de multi ani de zile de retineri pentru a recupera prejudiciul cauzat. Sa nu se trezeasca ca se schimba guvernul si o sa fie luati la intrebari de procuratura pentru toate cazurile cand nu au aplicat legea la litera.
  • +1 (1 vot)    
   mai mult ca sigur, (Vineri, 20 iulie 2018, 10:41)

   mazzola [utilizator] i-a raspuns lui g01an

   nu peste mult timp ii vom vedea dind cu subsemnatul pe la diverse sectii.
 • -14 (18 voturi)    
  #colectez (Joi, 19 iulie 2018, 21:12)

  ZVrk [utilizator]

  Ar trebui ca #rezist si #colecteze banii aia. La cat is de nebuni ciumatii astia rosii, il lasa pe saracu' domn' profesor fara banii adunati cu greu prin falsificare de acte. Fara penali!
 • +22 (22 voturi)    
  Aici unde stau eu (Joi, 19 iulie 2018, 21:48)

  vasile-roaita [utilizator]

  In Suedia, daca un ministru sa zicem prin absurd ar fi facut asa ceva, a doua zi i s-ar fi rostogolit capatina pe scarile guvenrului.
 • -12 (20 voturi)    
  Marioneta e pe minus dupa 3 ani in politica (Joi, 19 iulie 2018, 22:54)

  gheorghedan978 [utilizator]

  Ficusul e sensibil istovit dupa atata munca la promulgari si decorari. Sunt oare singurull care il vad ca un excelent viitor avocat al poporului, acolo poate sa se refaca psihic si financiar. Mai lasati-l nitica pe actualul avocat al poporului sa-si plateasca neplatibilul credit imobiliar, apoi sa-l lase si pe ficus
 • +16 (16 voturi)    
  incredibil... (Joi, 19 iulie 2018, 23:04)

  liviu_ [utilizator]

  ministrul finantelor incurajeaza seful ANAF sa recupedere o datorie pe care nu o poate recupera in mod legal (Cel putin nu inca).... deci incurajeaza sefulk ANAF sa faca o ilegalitate...

  guvernul psd... ce sa-i ceri!
  • +2 (2 voturi)    
   Daca se dezincrimeaza abuzul in serviciu (Vineri, 20 iulie 2018, 9:28)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   pot sa o faca. Si nimeni nu le va face nimica. Vedem deci ce se va intampla daca scapa ciuma rosie de abuzul in serviciu. Fac ce vor cu tine, pana devii cuminte. Cum au facut comunistii in anii 50. Deja in anii 70, pe vremea lui ceasca, astfel de abuzuri nu se mai puteau intampla.
 • +9 (9 voturi)    
  ? (Vineri, 20 iulie 2018, 1:18)

  europeanul2 [utilizator]

  Cu recuperarea prejudiciului facut de Varan ce se mai aude?
 • +1 (1 vot)    
  Vorbe... (Vineri, 20 iulie 2018, 11:46)

  sim18 [utilizator]

  Doar vorbe aruncate... nu au ce sa ii faca! Vor doar sa il jigneasca, sa il umileasca pe presedinte! Da bine la prosti...


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by