Consiliul Concurentei a amendat doua firme pentru furnizarea de informatii inexacte in cadrul unei investigatii vizand o licitatie a CNADR

de DP     HotNews.ro
Miercuri, 19 septembrie 2012, 14:48 Economie | Finanţe & Bănci

Consiliul Concurentei a sanctionat SC Shotblast SRL si Eleftherios Kokkinakis LTD din Cipru cu amenda in valoare totala de 80.322,89 lei pentru furnizarea de informatii inexacte. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei privind posibila participare cu oferte trucate a cinci companii la licitatia organizate de CNADNR pentru atribuirea unui contract pentru lucrari de marcaje rutiere pe drumurile nationale, anunta autoritatea de concurenta.

Pe parcursul investigatiei, celor cinci companii, S.C. Plastidrum SRL, S.C. Signature Semnalizare SRL, S.C. Swarco Romania SRL, Swarco Heoscont Strassenmarkierung GmbH si Eleftherios Kokkinakis LTD, le-au fost solicitate date si informatii suplimentare. Desi cele doua intreprinderi, SC Shotblast SRL si Eleftherios Kokkinakis LTD au raspuns solicitarii Consiliului Concurentei in termenul stabilit, informatiile furnizate, cu privire la structura grupului din care fac parte acestea, au fost inexacte.

In conformitate cu prevederile legale in domeniul concurentei, cele doua companii au fost  sanctionate: SC Shotblast SRL cu amenda de 51.812,87 lei si Eleftherios Kokkinakis LTD cu 28.510,02 lei.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Ce-am pierdut? Fericirea. Cantările unei lumi dispărute vin de la formația Trei Parale. Vezi partea a doua și țitera

Am pierdut totul, Fericirea, mai ales. Cred cei de la "Trei parale". O spun ei, cei care sunt în preajma fericirii mereu. Ce-ți trebuie altceva mai mult decât să știi să cânți, de la țițeră la fluier. Să culegi cântece de la țărani. Cu care te împrietenești, fluierând, culegând mere, cosind fân. Poate doar să ai chef, la nunți și botezuri. VIDEOinterviu cu formația Trei Parale.

679 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version