ANAF a publicat calendarul intalnirilor cu contribuabilii din Capitala pentru explicarea sistemului TVA la incasare

de DP     HotNews.ro
Miercuri, 21 noiembrie 2012, 14:19 Economie | Finanţe & Bănci

Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti organizeaza intalniri cu contribuabilii interesati de aplicarea sistemului TVA la incasare, se arata intr-un comunicat al ANAF remis miercuri, HotNews.ro.  Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) si Administratiile Finantelor Publice Sector 1-6 (AFPS 1-6) organizeaza in zilele de 27.11.2012 si 04.12.2012 intalniri cu contribuabilii interesati de aplicarea  sistemului TVA la incasare.

Accesul contribuabililor la aceste instruiri va fi gratuit  iar intalnirile vor avea loc dupa cum urmeaza:
- pentru contribuabilii mijlocii la sediul DGFPMB din str. Dimitrie Gerota nr.13, sector 2, Bucuresti, etaj.3, sala de Conferinte, ora 14,00.
- pentru contribuabilii care se afla in administrarea AFPS 1-6, in functie de arondare:
Administratia  Finantelor Publice Sector 1 la sediul din str. Roma nr.7, Sector 1, parter, Sala Mare, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 2 la sediul din str. C.A. Rosetti nr.39, Sector 2, etaj 1, Camera 21, ora 14.
Administratia Finantelor Publice Sector 3  la sediul din Calea Mosilor nr. 156, Sector 2, Camera 2, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 4  la sediul din Str. Cutitul de Argint nr. 7, Sector 4,  Mansarda, ora  14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector  5  la sediul din Calea 13 Septembrie, nr. 226, Sector 5, etaj 1,Camera 8, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 6  la sediul  din str. Popa Tatu nr. 7, Sector 1, Mansarda, ora 14,00.

Inscrierile vor fi transmise pe adresele de e-mail: Asistenta.MB@mfinante.ro (pentru contribuabilii mijlocii) iar pentru ceilalti contribuabili pe adresele  Asistenta.S1@mfinante.ro; Asistenta.S2@mfinante.ro; Asistenta.S3@mfinante.ro; Asistenta.S4@mfinante.ro; Asistenta.S5@mfinante.ro; Asistenta.S6@mfinante.ro

Participarea va avea loc in ordinea inscrierilor in functie de capacitatea salii iar cei interesati trebuie sa transmita datele de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon, e-mail, fax, etc.), pana la data de:
- 23 noiembrie 2012, ora 14,00 pentru evenimentul din data de 27 noiembrie 2012;
- 30 noiembrie 2012, ora 14,00 pentru evenimentul din data de 4 decembrie 2012.
Instruirea va fi asigurata de catre persoane din cadrul structurilor de asistenta contribuabili din cadrul DGFPMB si AFPS 1-6.

Contribuabilii inscrisi peste numarul de locuri existente, vor fi invitati sa participe la urmatoarea intalnire.
DGFMB informeaza ca Ministerul Finanţelor Publice a elaborat Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la încasare. Ghidul este un instrument util oferit contribuabililor datorită faptului că este structurat astfel încât să ofere, pe lângă selecţia şi gruparea coerentă a prevederilor referitoare doar la TVA la încasare existente în Codul fiscal şi în normele metodologice, şi explicaţii, comentarii, exemplificări, în situaţia în care înţelegerea textelor legale este mai dificilă sau necesită coroborări între diferite articole din cod şi din norme.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Trebuie sa cauti si altceva decat mici si bere pe Valea Prahovei si tv de proasta calitate - VIDEOinterviu Formatia Trei Parale, ”pe viata si pe creatie”

“Tu, fetico bălăoară și cu ochi căprii,/ Ce te ții așa măreață? Crezi că nu te știu?/ Mă-ta e spălătoreasă, tac-tu-i sacagiu, / Și tu ești chiftilăreasă-n strada Cișmigiu.” Sa fie viata numai atat, zic eu, si “Chiftilareasa” de la Trei Parale te baga-n boala. I-auzi: “Dau in stanga, dau in dreapta, buzunaru-i plin” - cantare de mandrie, oftica si prejudecata. Intai te loveste interpretarea jucausa, trufasa si monotona. Apoi versul. Numai atat sa fie, cum spun, si vrei sa vezi laboratorul de creatie al celor de la Trei Parale. Vino si tu acum intr-un apartament din mahalaua Ozanei. Florin si Beatrice Iordan, Mihai Balabas ne in-canta cantand si initiindu-ne cum se petrece viata noastra. Incepe! Ca din cimpoi, ca din caval este piesa cu care începem firul poveștilor. Vezi prima parte a VIDEOinterviului Trei Parale.

1213 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri