Noi schimbari in managementul BCR. Jonathan Locke- numit vicepresedinte pentru Managementul Riscului. Actualul vice preia managementul recuperarilor

de DP     HotNews.ro
Marţi, 1 octombrie 2013, 16:32 Economie | Finanţe & Bănci


Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a facut schimbari in structura si componenta conducerii executive, Jonathan Locke fiind numit in functia de Vicepresedinte responsabil pentru Managementul Riscului, sub rezerva aprobarii Bancii Nationale a Romaniei, a anuntat marti conducerea institutiei.

Pe scurt:

  •  Jonathan Locke este noul Vicepresedinte responsabil pentru Managementul Riscurilor, sub rezerva aprobarii BNR.
  • Michael Beitz, actualul Vicepresedinte Risc, preia managementul liniei de afaceri Remediere, Restructurare si Recuperare.
  • Liniile de afaceri Clienti Corporativi si Piete de Capital sunt consolidate sub conducerea Vicepresedintelui Sergiu Manea.

Locke a lucrat atat ca si consultant cat si ca angajat in cadrul unor institutii financiare din Marea Britanie, Europa Centrala si de Sud Est si Rusia. In ultimii 10 ani, a ocupat functii de management si de guvernanta a riscurilor in cadrul retelei internationale a bancii Intesa SanPaolo in Slovacia, Croatia si Ungaria.

Michael Beitz va avea ca responsabilitate exclusiva managementul liniei de afaceri Remediere, Restructurare si Recuperare. BCR valorifica in continuare expertiza si abilitatile dlui. Beitz pentru a-si atinge obiectivele de imbunatatire a calitatii activelor, aceasta dimensiune reprezentand cheia revenirii Grupului BCR la profitabilitate si crestere sustenabila.

Activitatile liniilor de afaceri Clienti Corporativi si Piete de Capital vor fi consolidate sub conducerea lui Manea, in prezent Vicepresedinte la Trezorerie, Piete de Capital si Clienti Corporativi Mari. Manea va prelua responsabilitatea pentru toate entitatile liniei de business Clienti corporativi si ale francizei corporate a BCR in Romania. Schoiswohl, in prezent Vicepresedinte Corporate, va prelua un rol nou in cadrul Erste Group Holding.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de KRUK Romania

Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din săptămâna lucrătoare

Definiția cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simplă: sumă de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o definiție seacă, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativă. “Am o datorie” - știi că trebuie să dai ceva înapoi, o obligație care trebuie să fie îndeplinită. Fie că ai o datorie la un prieten, la o bancă sau la furnizorul de utilități, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu îți permit să acoperi acea nevoie. Soluția cea mai la îndemână pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bună soluție?

1400 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi