Patronatele bancare: Scrisoarea transmisa CSM a fost o corespondenta institutionala, fiind regretabila interpretarea ca ar fi o opinie personala
"Noi am plecat de la premisa ca judecand pe baza legislatiei existente, unitare, instantele vor oferi solutii la fel de unitare, contribuind la sporirea predictibilitatii pentru toate partile. In acest context reprezentantii CPBR au considerat oportun sa puna la dispozitie informatii si expertiza tehnica in ceea ce priveste functionarea produselor si serviciilor financiare, insa fara a avea intentia de a influenta actul de justitie. Acceptarea sau nu a unor asemenea propuneri, ramane, bineinteles, la discretia decidentilor privind desfasurarea unor asemenea programe.
Scrisoarea transmisa de CPBR catre CSM in acest sens a fost o corespondenta institutionala, fiind astfel regretabila interpretarea ca aceasta ar fi o opinie personala a presedintelui Consiliului Director al CPBR, asa cum s-a afirmat in sesizarea care a stat la baza raportului.
Nu in ultimul rand, privind afirmatia din Raportul intocmit de Inspectia Judiciara si dat publicitatii, in care se subliniaza (la pag. 8 si pag. 10) ca CPBR ar fi luat o pozitie publica fata de solutii pronuntate de instante, insistam asupra faptului ca adresa transmisa de CPBR catre CSM a fost una cu caracter strict institutional, ce nu a urmarit, in niciun fel, crearea de presiuni mediatice, publice sau de orice alta natura si ca aparitia pe un site a adresei cu caracter institutional nu a fost determinata de catre CPBR", arata oficialii Patronatelor Bancare.

Se vor întoarce și studenții în amfiteatre din semestrul al doilea? Universitatea București: Cursuri online în continuare, cu mici excepții. UBB: Se conturează varianta hibrid
INTERVIU cu ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu: Prin trecut și „milionul de mesageri români din Germania, ne leagă de această țară și germani un extraordinar patrimoniu comun”
Kremlinul ripostează, după imensul succes online al anchetei lui Navalnîi despre "palatul lui Vladimir Putin" / Tinerii se mobilizează în special pe Tik Tok pentru protestele anunțate sâmbătă în întreaga Rusie
Cutia neagră a banilor publici. Secretariatul de Stat pentru Culte a alocat anul trecut o sumă record de 750.000 de lei Mănăstirii „Sf. Cuv. Parascheva", ctitorită de PF Daniel. Ani la rând Curtea de Conturi a constatat nereguli la SCC
Oamenii invizibili: Bolnavii cronici nu se pot programa la vaccinare din cauză că statul român nu a știut niciodată câți sunt / "Dacă ar exista registre de pacienți, ar dispărea toate serviciile și decontările fictive"
Cred ca a existat o intentie de presiune/lobby care uite ca nu a iesit.
Oricum este cale de atac si pentru unii si pentru altii.
Bafta!
Dar sa faci o asa boacana si sa te ascunzi in spatele institutiei, mai ales ca institutia alegandu-te pe tine s-a asteptat ca managerul de top, sa o protejeze!
Eu cred ca domnul von Groningen, nu cunoaste toate entitatile Statului de Drept si se foloseste de institutia'' pe care o conduce ca de un sindicat!
Urmarind sa obtina avantaje folosind presiunea!
Nu cred ca Patronatul Bancar a pierdut vreun proces in care a fost parte.
Acum iese altceva si nu se obtine nimic.
Pacat, dar este întotdeauna loc de mai bine.
Lasati-o asa ca deja sunteti destul de urati in societate.
Daca nu exista motivarea intentiilor referitoare la reaua credinta a unui magistrat sau a unui complet atunci este doar pierdere de timp.