Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe site-ul propriu două anunțuri prin care anunță că va organiza concursuri pentru ocuparea a 58 de posturi de conducere în cadrul direcțiilor regionale și 8 în cadrul aparatului propriu.

ANAFFoto: ANAF

În ceea ce privește direcțiile regionale, înscrierile se fac până pe 6 noiembrie, fiind vorba de un dosar cu șină (cartonat).

De precizat că se pot înscrie doar cei care sunt numiți deja într-o funcție publică din clasa I. Asta înseamnă că nu va putea fi angajat cineva nou din afară.

Concursul are 3 etape:

  • selectia dosarelor
  • proba scrisa
  • interviu

Vezi aici anunțul pentru ocuparea celor 58 de posturi la direcțiile regionale

Vezi anunțul pentru ocuparea celorlalte 8 posturi

Dosarele se depun de luni până joi între orele 8:30 – 17:00 și vineri între 8:30 – 14:30 la sediul ANAF din strada Apolodor nr.17, sector 5, București.

Printre posturi, 4 sunt de director general la Brașov, Cluj, Iași și Timișoara, unul de director juridic la București, unul de director executiv inspecție fiscală la București, două posturi de director executiv colectare la Cluj și Galați, 3 posturi de directori executivi servicii interne, 18 de șefi administrație la Giurgiu, Tulcea, Bacău, Neamț, Vrancea și alte județe, plus alte tipuri de posturi, tot de conducere, în alte județe.