​Black Friday 2020 vine la Vodafone cu cele mai mari reduceri la an, inclusiv la telefoane noi, lansate anul acesta. Hai să descoperim împreună care sunt telefoanele cu cel mai mic preț de Black Friday.

Cele mai bune 10 oferte de telefoane la VodafoneFoto: Vodafone

De Black Friday 2020 la Vodafone ai garantat cel mai mic preț la telefoane de ultimă generație. Pe 13 noiembrie, smartphone-urile tale preferate sunt la super reduceri, iar discounturile ajung până la 76%, inclusiv în cazul flagship-urilor.

Cele mai bune 10 oferte la telefoane de Black Friday 2020

Black Friday 2020 vine la Vodafone cu cele mai mari reduceri la an, inclusiv la telefoane noi, lansate anul acesta. Indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție, de tipul de telefon pe care ți-l dorești, producători sau sisteme de operare preferate, ai opțiuni suficiente din care să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Oppo Reno 4 Pro 256 GB 5G

Oppo Reno 4 Pro 5G este cel mai subțire smartphone care oferă conexiune 5G. Noul flagship este acoperit de Gorilla Glass 5 și pe față, și pe spate, ceea ce îi conferă un aspect premium, în ciuda prețului semnificativ mai mic față de alte vârfuri de gamă ale competitorilor.

Citește integral pe zoom.vodafone.ro