Telefoanele OPPO au intrat puternic pe piața smartphone-urilor, grație specificațiilor bune oferite la prețuri accesibile. Cu un design fresh, baterii mari, durabile, camere foto de calitate, performanță bună și o varietate de culori vibrante, telefoanele OPPO sunt disponibile într-o gamă suficient de largă încât să acopere toate nevoile și bugetele.

Oppo Reno4 Pro Foto: Vodafone

În 2020, telefoanele OPPO au ajuns și pe piața din România. Flagship-uri precum Reno3 Pro sau Reno4 Pro au venit cu specificații de top, dar la prețuri mai mici decât ale competitorilor, în timp ce smartphone-urile mid-range sau de buget au adus tehnologii noi, accesibile și celor cu un buget mai mic.

Iată care sunt cele mai bune telefoane OPPO în acest moment:

OPPO Reno4 Pro 5G – cel mai nou telefon OPPO

OPPO Reno4 Pro 5G are un design elegant, care sugerează încă de la prima vedere că este vorba despre un telefon high-end. Dacă ai văzut review-ul la OPPO Reno4 Pro, știi deja că acest telefon ne-a impresionat cu bateria sa care ține aproape 2 zile chiar și în condiții de utilizare intensă, dar și cu niște camere foto remarcabile. Telefonul vine și cu un fast charger care îți încarcă bateria de la 0 la 100% în doar 30 de minute.

Citeste mai mult pe zoom.vodafone.ro

Articol susținut de Vodafone​