​​Huawei Happy Week, campania special concepută pentru a le oferi consumatorilor reduceri semnificative ale prețurilor pentru device-urile de ultimă generație din categoriile PC și tablete, smartphone, audio și alte accesorii, are loc în perioada 15-21 ianuarie. Printre produsele aflate la oferte la prima ediție a campaniei se numără HUAWEI P Smart 2021, HUAWEI Watch Fit și HUAWEI P40 lite.

Huawei Happy WeekFoto: Huawei

Noua campanie Huawei este valabilă în a treia săptămână a fiecărei luni și se desfășoară în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.huaweimobilestore.ro.

În cadrul campaniei, consumatorii se pot bucura de prețuri cu până la 40% mai mici la produsele aflate la oferte speciale. Iată mai jos câteva dintre ele:

Smartphone-urile HUAWEI P40 lite și HUAWEI P Smart 2021 sunt disponibile în cadrul campaniei Huawei Happy Week cu un discount de 10% al prețului de vânzare recomandat de 999 lei și respectiv 899 lei.

HUAWEI FreeBuds Studio și HUAWEI FreeBuds Pro prevăzute cu sistemul dinamic inteligent Active Noise Cancellation pot fi achiziționate în perioada campaniei tot cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei și 999 lei.

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, cu proprietăți acustice de ultimă oră, confortabili și versatili, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat de 1.499 lei.

HUAWEI Watch GT2 Pro și HUAWEI Watch Fit din categoria smartwatch beneficiază și ele de o reducere importantă de 20% la achiziționare. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI Watch Fit, de 499 lei.

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, special conceput pentru cei preocupați de controlul greutății corporale, este și el disponibil în intervalul campaniei la un preț special, cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat de 149 lei.

Pentru HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15 consumatorii benefiează de un cadou surpriză la achiziția dispozitivelor din magazinele fizice sau online Huawei.

Pentru mai multe detalii privind campania și pentru a consulta ofertele disponibile accesați https://www.huaweimobilestore.ro/