​Huawei a lansat o nouă campanie de Valentine’s Day, sub sloganul „Sincronizează-ți rimul inimii”, care este disponibilă până pe 21 februarie și care se desfășoară atât online, cât și în toate magazinele partenere Huawei. Așadar, poți profita de produsele aflate la ofertă pentru a face un cadou smart persoanelor iubite. Poți beneficia de reduceri de până la 50% reducere la gadget-urile incluse în campanie.

Huawei Valentine's Day Foto: Huawei

Dispozitivele care pot fi achiziționate cu discounturi de până la 50% în acest interval sunt smartwatch-urile HUAWEI Watch GT2 Pro, HUAWEI Watch GT2, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI Band 4 Pro și căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro.

Tu ce ai de gând să îi oferi persoanei iubite din lista de mai jos?

HUAWEI WATCH GT 2 Pro dispune de cea mai avansată funcție de urmărire a ritmului cardiac, datorită tehnologiei actualizate HUAWEI TruSeen 4.0+. Acesta are un design robust și premium, și este prevăzut cu o tehnologie de monitorizare profesională a activităților sportive și de sănătate, fiind alegerea ideală pentru o persoană activă.

HUAWEI WATCH GT 2 are o baterie cu o autonomie impresionantă de două săptămâni, care poate urmări ritmul cardiac în timp real, 24 de ore pe zi. Acesta poate analiza calitatea somnului, nivelul de stres și saturația de oxigen din sânge pentru a îmbunătăți cu succes starea mentală și nivelul de energie pe tot parcursul zilei.

HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch sport de la Huawei care prezintă un cadran dreptunghiular rotunjit. Smartwatch-ul dispune de un ecran AMOLED uimitor de 1,64 inci, capabil să afișeze mai mult conținut și să ofere o experiență de utilizare excepțională. Acest ceas inteligent este special conceput pentru cei care vor să se mențină în formă. Cu o greutate de 21 grame și cu funcția de antrenor personal integrată, smartwatch-ul este un instrument indispensabil pentru numeroase activități sportive.

HUAWEI Band 4 Pro dispune de GPS integrat, fiind totodată un ghid de antrenament ideal pentru monitorizarea stării de sănătate.

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume prevăzute cu modul de anularea dinamică inteligentă a zgomotului. Dispunând de o soluție integrată hardware și software, noile căști TWS identifică în mod inteligent tipul de zgomot ambiental în funcție de locul în care se află utilizatorul și comută între trei profiluri - General, Cosy și Ultimate - pentru a oferi performanțe optime de anulare a zgomotului. Mai mult, cu HUAWEI FreeBuds Pro gesturile sunt extrem de intuitive, pentru o experiență de utilizare excepțională.

Pentru mai multe detalii privind campania și pentru a consulta ofertele disponibile, accesați site-ul campaniei.