Te-ai gândit ce ți-ai dori anul acesta de Crăciun? Și cum ar fi dacă ți-ai putea dărui exact ceea ce îți trebuie? Huawei Consumer BG a dat startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale destinate tuturor utilizatorilor. Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până pe 29 decembrie, așa că nu există un moment mai bun să faci un upgrade: Laptopul MateBook 14s și suplimentarea sa cu monitorul MateView GT 34” reprezintă duo-ul perfect pentru a-ți simplifica viața personală și profesională. Ai un task de completat la birou? Sau vrei să faci shopping online? Vrei să îți duci pasiunea pentru gaming la următorul nivel? Laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34” reprezintă alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de tehnologie de ultimă generație, performanță și design inovator.

HUAWEI Matebook 14s și monitorul MateView GT 34''Foto: Huawei Consumer BG

De ce HUAWEI MateBook 14s?

HUAWEI MateBook 14s are ecran de 14.2 inci și este conceput să sporească productivitatea, iar design-ul ultra subțire vine să completeze performanța sa pentru a oferi utilizatorului experiența completă. MateBook 14s este echipat cu un ecran tactil FullView 2.5K cu raport de aspect de 3:2 și este alimentat de noul procesor Intel® Core™ de generația a 11a, ceea ce asigură o performanță crescută.

Calitatea audio este mult îmbunătățită datorită tehnologiei HUAWEI SOUND® și celor patru difuzoare cu tweetere și woofere, iar tastarea pe HUAWEI MateBook 14s este și ea o plăcere datorită spațiului dintre taste de 1,5 mm. În plus, noul laptop poate fi conectat cu o gamă largă de dispozitive, devenind instrumentul perfect pentru sarcinile de zi cu zi.

Memoria de până la 1 TB a SSD-ului PCle NVMe al HUAWEI MateBook 14s te ajută să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Odată cu lansarea laptopului HUAWEI MateBook 14s, sistemul de ventilatoare HUAWEI Shark fin a fost îmbunătățit pentru o răcire mai eficientă și mai silențioasă, deci poți lucra fără grijii chiar și pentru o perioadă mai îndelungată.

HUAWEI MateBook 14s oferă o autonomie excelentă datorită bateriei de 60Wh de mare capacitate, de până la aproximativ 11 ore pentru activități de birou și 13 ore pentru redare video. Cuplat cu un adaptor de alimentare de buzunar de 90 W, laptopul poate funcționa până la 3 ore de lucru cu o încărcare de 15 minute. Adaptorul de alimentare acceptă și HUAWEI SuperCharge pentru o gamă selectată de smartphone-uri și tablete Huawei. Dispozitivul este versatil și încape cu ușurință în orice bagaj.

Dovada clară a faptului că MateBook 14s îmbină design-ul inedit, performanța și tehnologia de ultimă generație, se remarcă și prin butonul de pornire cu amprentă digitală, recunoașterea facială și conectarea la rețeaua fără fir în standard Wi-Fi 6, care simplifică viața utilizatorilor.

Ecranul HUAWEI MateBook 14s suportă o rată de refresh de până la 90Hz pentru o redare fluidă a conținutului. Prin apăsarea simultană a tastelor Fn și R, poate trece de la 90Hz, pentru imagini mai fluide, la 60Hz pentru economisirea energiei. Noul laptop le oferă utilizatorilor protecție oculară dublă cu certificările TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră (soluție hardware) și FlickerFree, diminuând oboseala ochilor și protejându-i. Laptopul vine și cu un senzor de lumină care percepe modificarea luminii ambientale și reglează inteligent luminozitatea ecranului în funcție de aceasta.

Lidia Buble este ambasador și fan al produselor Huawei și recomandă laptopul HUAWEI MateBook 14s pe care-l utilizează în activitatea de zi cu zi, pentru organizarea agendei încărcate sau pentru editarea conținutului pentru paginile sale de Social Media sau entertainment și relaxare.

De ce monitorul MateView GT 34”?

HUAWEI MateView GT 34” prezintă un raport ultra-wide cu aspect 21:9, curbură 1500R și o rată de refresh de 165Hz. Ecranul de 34-inch cu rame incredibil de înguste, atrage atenția pe piața accesoriilor de gaming, fiind modalitatea de intrare a brandului pe acest segment.

O dimensiune mică a ecranului poate scădea eficiența la locul de muncă. MateView GT 34” are un ecran curbat de 34 de inci care oferă utilizatorilor mai mult spațiu orizontal pentru a putea deschide mai multe ferestre, ceea ce contribuie la creșterea productivității. MateView GT 34” permite utilizatorilor să caute informații în stânga ecranului, în timp ce redactează un raport sau un articol în dreapta.

Pentru că un monitor bun trebuie să aibă grijă de ochii tăi, seria HUAWEI MateView GT suportă tehnologia AMD FreeSyncTM Premium care îi permite să adapteze automat rata de refresh a afișajului la variabila FPS, până la 165Hz. Acest lucru permite o experiență de vizualizare mai confortabilă și poate evita creșterea nivelului de oboseală a ochilor utilizatorilor.

Modelul HUAWEI MateView GT 34” oferă și opțiunea unui SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0, astfel utilizatorii pot beneficia de funcția de sunet surround.

În calitate de ambasador al brand-ului Huawei, dar mai ales din poziția de gamer pasionat, Dani Oțil utilizează monitorul MateView GT 34” pe care dă play de fiecare dată când are nevoie de o pauză de la cotidian și se poate bucura de o sesiune de gaming și de cea mai tare experiență audio și video.

Huawei Consumer BG a dat startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale destinate tuturor utilizatorilor. Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până pe 29 decembrie, iar utilizatorii vor primi vouchere și vor participa la tombole cu premii surpriză. Ofertele vor fi disponibile în magazinul online www.huaweistore.ro pe parcursul celor 20 de zile dedicate campaniei, tocmai la timp pentru pregătirea cadourilor de sărbători.

Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante de până la 20%, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor - 20% din valoarea de listă și cadouri formate din obiecte promoționale.

Pe lângă aceste oferte speciale, clienții magazinului online Huawei primesc un voucher de 60 de lei, dacă se abonează la newsletter-ul www.huaweistore.ro. Voucher-ul poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazinul online Huawei, în valoare de cel puțin 200 lei până la sfârșitul anului. De asemenea, aceștia pot participa și la tragerile la sorți din 10, 17 și 22 decembrie unde pot câștiga una dintre cele șase brațări Band 6 sau șase ceasuri WatchFit sau șase perechi de căști FreeBuds 4i.

În plus, cei care achiziționează un laptop MateBook 14s sau un monitor MateView GT 34 participă și la tragerile la sorți organizate în zilele 10, 17 și 22 decembrie, unde pot câștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare.

So, #UNBOXYOURCHRISTMAS.

Mai multe informații puteți afla aici.

Articol susținut de Huawei Consumer BG​