Smartphone-ul e cel mai bun prieten al nostru, vrem să lucrăm pe el, să ne uităm la filme pe el, să creăm amintiri cu el, să îl folosim ca ceas deșteptător, ca device de urmărire a sănătății sau ca amic de nădejde care să ne reamintească ce avem de făcut. E o misiune grea, însă noile smartphone-uri de la Samsung ne demonstrează că se poate să fie din ce în ce mai bine și mai ușor.

Samsung Galaxy A54 5G și A34 5GFoto: Samsung

E drept că s-ar putea să ai nevoie de o sumedenie de aplicații totuși… și de suficient spațiu pentru ele. Tu ce ai face cu 1TB spațiu de stocare? Pentru ce l-ai folosi? Cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul Samsung revine cu două modele, Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, care îți oferă o experiență remarcabilă la un preț cât mai accesibil.

Faci fotografii awesome în orice moment din zi sau din noapte și te bucuri de instrumentele de editare îmbunătățite

Galaxy A54 5G și A34 5G pot face videoclipuri extrem de clare, fără blur. Acest lucru se datorează stabilizării optice a imaginii, dar și stabilizării digitale a imaginii video îmbunătățite.

Vrei să filmezi din mers? Nicio problemă. Noile smartphone-uri de la Samsung îți oferă ocazia de a realiza clipuri foarte bune chiar și în aceste condiții. Noaptea poți utiliza modul Night, care te ajută să surprinzi cât mai multe detalii.

Oamenii sau obiectele îți stau în cale atunci când vrei să te fotografiezi? Datorită instrumentelor îmbunătățite de editare acum poți elimina reflexiile nedorite și umbrele care îți apar în fotografii.

Experiență fără cusur datorită display-ului luminos, a 5G-ului rapid și a bateriei de lungă durată

Vrei să privești un film în timp ce stai la plajă? Acum o poți face fără probleme deoarece ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane captivante super AMOLED, de 6,4 inci pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pe Galaxy A34 5G. Cu Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ecranele vor funcționa fără cusur indiferent de condițiile de iluminare.

Pentru utilizarea cât mai optimă și de lungă durată, Samsung Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G garantează, până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate ceea ce vă permite acces constant cele mai recent software.

Un design cool, ultrasubțire

Noile variante de smartphone-uri din gama A, cea mai populară gamă a Samsung, nu numai că îți oferă tot ce îți dorești în materie de performanță, dar impresionează și prin design. Telefoanele au un nou design: sunt mai subțiri și mai elegante, fiind foarte ușor de încadrat cu orice ținută.

Securitatea datelor, garantată atunci când ești conectat

Samsung Knox asigură securitatea datelor pe dispozitivele mobile, oferind utilizatorilor experiențe sigure în orice context. Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G includ un dashboard de securitate și confidențialitate, care permite utilizatorilor să vizualizeze și să gestioneze modul în care aplicațiile stochează datele lor. În plus, funcția Private Share permite utilizatorilor să partajeze în siguranță fișiere importante doar către destinatarii selectați și să dezactiveze capturile de ecran.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G se integrează perfect în ecosistemul Samsung Galaxy, oferind o conectivitate optimă între dispozitive. Utilizatorii au acces la 100 GB spațiu de stocare în cloud și pot efectua back-up în siguranță al fotografiilor pe OneDrive. În plus, Microsoft 365 Basic este disponibil gratuit pe o perioadă de șase luni pentru utilizatorii Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, oferind o soluție convenabilă și sigură pentru stocarea și organizarea datelor lor.

Disponibilitate în 4 variante awesome de culori

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G au fost lansate recent și sunt diponibile în 4 culori pe gustul oricui: Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White.

Și asta nu e tot. E important să știi că noile smartphone-uri Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt prietenoase cu mediul înconjurător, fiind create pe aceeași direcție de sustenabilitate care guvernează acțiunile și produsele Samsung.

Dacă vrei să ai device-ul perfect în buzunar, nu trebuie să cauți prea mult. Noile smartphone-uri de la Samsung sunt ideale chiar și pentru cei pretențioși, la un preț de invidiat. Gama A de la Samsung nu dezamăgește niciodată. Și 1 TB sună grozav, nu-i așa?

Articol susținut de Samsung