ANG Luxury Properties a lansat pe piață divizia B2B cu NOAM Mobili Design, magazinul de mobilă italienească deținut de fondatorii ANG Luxury Properties, Alexandru și Nicoleta Manea alături de partenerii lor de proiect, Alina și Marius Peter.

​ANG Luxury Properties lansează divizia B2B alături de NOAM Mobili DesignFoto: ​ANG Luxury Properties

În lumea imobiliară a luxului, ANG Luxury Properties se distinge ca brand de referință în ceea ce privește proiectele imobiliare sofisticate și exclusiviste. În abordarea acestora de a oferi clienților săi proprietăți de top și servicii personalizate, ANG Luxury Properties a depășit cu mult așteptările îndomeniul imobiliar.

Drept urmare, pentru a completa perfect toate inițiativele lor de parteneriate pe termen lung cu dezvoltatorii imobiliari, compania a lansat și divizia sa B2B care lucrează în strânsă colaborare cu magazinul de mobilier NOAM Mobili Design, parte a grupului ANG Luxury Properties.

Proiecte Imobiliare cu Un Stil Deosebit

Divizia B2B a ANG Luxury Properties și NOAM se concentrează pe proiecte imobiliare personalizate și cu servicii integrate pentru clienții lor.

”Răspundem unei nevoi clare, nu doar a luxului, ci a tuturor dezvoltatorilor imobiliari care îmbrățișează redarea de concepte la superlativ și își doresc ca împreună cu noi să atingă un nou nivel de viteză în cum acționează în piață. Aceștia sunt clienții ANG Luzury Properties, pentru care am creat divizia B2B în parteneriat cu NOAM Mobili Design”, relatează partenerii.

De la concept la cel mai mic detaliu, parte din amenajări interioare unice prin bun gust, divizia B2B ANG-NOAM poate deservi orice proiect, conducând la maximizarea ratei de vânzarea acestuia, printr-un element clar și real: proprietate la cheie.

Cu NOAM Mobili Design, brand premiat international, divizia B2B răspunde unei game variate de opțiuni imobiliare, de la apartamente cu 2 camere, la vile superbe sau proprietăți de investiții cu potențial extraordinar, fiecare proiect este un exemplu de design de excepție și atenție la detalii, reflectând standardele ridicate ale grupului în ceea ce privește calitatea și sustenabilitatea.

Magazinul de mobilier NOAM acoperă amenajări de la 12.000 de euro pentru un apartamente cu 2 camere, până la proiecte de milioane

„Raționamentul lansării diviziei B2B a apărut la momentul în care am reușit cu puțin peste 10.000 de euro să amenajăm un apartament cu 2 camere. Ulterior, portofoliul NOAM a continuat să numere astfel de proiecte, completându-se cu unele mai exclusiviste”, după cum susțin partenerii NOAM MobiliDesign.

Deja premiat în cadrul galei internaționale de la Veneția ”I Success Awards-Venice Edition”, cu titlul de „Best Exclusive Italian Furniture Brand & Home Design”, Noam Mobili Design își propune redarea de design-uri moderne și funcționale, fapt care presupune un proces complet, de la partea de consultanţă vizuală, realizarea conceptului, proiectarea şi până la instalarea propriu-zisă.

Cu o rețea extinsă de peste 50 de furnizori de elită din Italia, NOAM Mobili Design oferă o diversitate impresionantă de stiluri și estetici în portofoliul său. Acest lucru garantează că fiecare client găsește piese care se potrivesc cu gusturile sale personale. De la mobilierul minimalist și contemporan la opere de artă mai elaborate și tradiționale, fiecare bucată de mobilier emană o eleganță subtilă și un farmec atemporal.

Exclusivitate și Personalizare

Ce setează cu adevărat în evidență divizia B2B a ANG Luxury Properties este abordarea sa personalizată. Echipa de specialiști cu experiență de peste 12 ani pe piața de nișă, lucrează în strânsă colaborare cu clienții pentru a înțelege cu adevărat dorințele și nevoile acestora. Fiecare proiect imobiliar este conceput în jurul preferințelor și cerințelor clientului, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect pus la punct, atât că vorbim despre dezvoltatorii imobiliari, cât și despre utilizatorul final.

Articol susținut de ANG Luxury Properties