• La HILS Development, prețul apartamentelor rămâne neschimbat în primul trimestru al anului 2024. În perioada 15 ianuarie – 31 martie, dezvoltatorul suportă creșterea TVA de la 5% la 9%, absorbind astfel impactul noilor măsuri fiscale pentru clienți.

HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare fondată de către Ionuț Negoiță, anunță noi facilități pentru clienți în contextul intrării în vigoare a măsurilor fiscale ce impun creșterea TVA de la 5% la 9% pentru locuințele cu o valoare de până la 120.000 EURO. Cei care nu au reușit să achiziționeze o locuință până la finalul anului 2023 vor beneficia în continuare de cota TVA nemajorată de 5%, diferența fiind suportată de către HILS Development, prin discount aplicat la prețul cu TVA inclus, astfel încât, pentru client, costul apartamentului va rămâne neschimbat față de anul 2023.

HILS DevelopmentFoto: HILS Development

“HILS Development are misiunea de a oferi cât mai multor oameni acces la un trai de calitate în București și îndeplinim zi de zi această misiune prin proiectele pe care le dezvoltăm. Întotdeauna ne asigurăm că atât amplasarea și facilitățile proiectelor, cât și standardele de calitate în construcții pe care le impunem, dar și costurile unităților sunt conforme cu viziunea unui trai de calitate accesibil. Însă misiunea noastră continuă indiferent de provocările curente. Suntem un partener pentru clientul nostru, atât în procesul de achiziție, cât și apoi, când clientul devine rezident al comunității HILS și considerăm că este normal să încercăm să găsim soluții atunci când clientul este pus într-o situație mai puțin favorabilă. În contextul în care noile măsuri fiscale impactează accesul oamenilor la locuințe, noi am decis să absorbim acest impact aplicând o reducere diferențiată la prețul cu TVA inclus al apartamentelor, astfel încât clienții noștri să nu resimtă deloc creșterea TVA impusă.”, a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development

Astfel, în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2024, toate apartamentele din proiectele HILS Development ce intră sub incidența măsurii de creștere a TVA vor beneficia de o reducere de preț menită să absoarbă diferența generată de TVA-ul majorat. Reducerea se va aplica la prețul fiecărui apartament cu noul TVA inclus, astfel încât costul clientului va rămâne neschimbat față de cel pe care l-ar fi plătit în anul 2023.

Noua ofertă este valabilă pentru toate apartamentele cu valoare de până la 120.000 EURO fără TVA din proiectele HILS Development, fie că este vorba de apartamente gata de mutare, în curs de finalizare sau în construcție. În prezent, HILS Development are apartamente gata de mutare în proiectele finalizate HILS Pallady și HILS Splai, apartamente gata de mutare și în curs de finalizare în proiectul HILS Brauner și apartamente în construcție în proiectele HILS Sunrise, HILS Titanium și HILS Republica.

Până în prezent, HILS Development a lansat 6 proiecte de mari dimensiuni, cu un impact pozitiv semnificativ asupra pesajului și calității traiului în Estul Capitalei. Ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner și HILS Splai găzduiesc o comunitate de peste 6.000 de locuitori ce continuă să crească, iar rezidenții nu beneficiază doar de locuințe confortabile la standarde de calitate înaltă, ci și de toate facilitățile necesare unei comunități, HILS Development implicându-se în dezvoltarea zonei dincolo de proiectul rezidențial. Un bun exemplu de comunitate cu toate nevoile de proximitate asigurate este HILS Pallady, ansamblul cu 1.908 apartamente, localizat la 50m de stația de metrou Anghel Saligny, ce beneficiază de spații verzi, zone de relaxare și socializare, loc de joacă, parcare terană și supraterană, spații de birouri și spații comerciale, cafeneaua 5 to go și, în premieră, o clinică medicală privată integrată în proiect. Clinica Medikali ce oferă servicii medicale private la standarde europene, cu peste 80 de medici și 30 de specialități pentru o gamă largă de diagnostic și tratament a fost integrată în proiectul HILS Pallady pentru a le oferi locuitorilor acces rapid la o rețea privată de sănătate ce lipsea din zonă.

Însă nu doar ansamblurile HILS finalizate sunt remarcabile, dezvoltatorul continuă să activeze în Estul Capitalei cu planuri ambițioase. Cel mai nou proiect lansat, HILS Republica, este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din zona de Est a Bucureștiului. Proiectul lansat la finalul anului 2023 are o perioadă de dezvoltare de 10 ani și va reda locuitorilor fosta zonă industrială Faur-Republica sub forma unui nou oraș în oraș, amplasat la 600m de stația de metrou Republica, întins pe 180.000mp cu 5.000 de locuințe, peste 50.000mp de parcuri și spații verzi, clinică medicală privată, școală și grădiniță privată, spații comerciale și de birouri, piste pentru biciclete, tot ce este necesar într-o comunitate.

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări imobiliare fondată în anul 2018 de către dezvoltatorul Ionuț Negoiță, cu misiunea de a construi noi comunități, promovând accesul la un trai de calitate pentru cât mai mulți locuitori ai Capitalei. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se concentrează pe zona de Est a Capitalei și are un orizont planificat pe 20 de ani. În prezent, HILS Development are 6 proiecte de mari dimensiuni lansate în București.

​Articol susținut de HILS Development