Primul targ imobiliar dedicat programului "Prima Casa" si-a deschis portile vineri, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Timp de trei zile, Project Expo pune la dispozitia eventualilor cumparatori, prin dezvoltatorii prezenti, peste 8.000 de locuinte in Bucuresti, Brasov, Bacau, Ploiesti, Targoviste, Calarasi, dar si in localitatile apropiate de Capitala.

Pentru Bucuresti, vizitatorii pot afla informatii despre ansambluri rezidentiale din cartierele Militari, Drumul Taberei, Titan, Salaj, Baneasa, Ghencea sau Iancului.

Reprezentantii organizatorilor evenimentului, Project Events si Zero Point Consulting, au precizat pentru HotNews.ro ca vor mai organiza o editie pentru programul Prima Casa in perioada 18-20 septembrie. Circa 44 de expozanti, dezvoltatori, agentii imobiliare, o banca si brokeri de credite promit oferte care sa poata fi finantate prin recent lansatul program al guvernului care garanteaza credite imobiliare pana la un miliard de euro.

"Ofertele dezvoltatorilor sunt extem de variate, de la garsoniere la case de lux si de vacanta, in Romania si strainatate. Unul dintre expozanti ofera vizitatorilor chiar si varianta achizitionarii unei vile construite in imediata vecinatate a capitalei, la pretul de aproximativ 60.000 euro, cu terenul inclus in pret", sustin organizatorii.

Orarul de vizitare este: vineri si sambata, intre 10:00-18:00, duminica: 10:00-17:00. Intrarea este gratuita.