Dezvoltatorul imobiliar Adama promite sa finalizeze in acest an prima faza din doua proiecte rezidentiale din Ploiesti, ceea ce va insemna 298 apartamente si 38 de vile, in urma unor investitii de 20 milioane euro. Tot pentru acest an, Romania Invest, un fond de investitii care detine circa 800 de apartamente in sapte proiecte imobiliare din Bucuresti, a anuntat ca si-a bugetat pana la 40 milioane euro ca avans pentru achizitia de apartamente noi in stadiu de proiect (off plan).

Cele doua proiecte rezidentiale dezvoltate de Adama in Ploiesti se numesc Evocasa Uptown si Evocasa Orizont, iar preturile locuintelor in primul proiect rezidential incep de la 38.565 euro plus TVA 5%, iar in cel de-al doilea de la 62.403 euro plus TVA 5%.

Cititi comunicatul integral aici.

Tot joi, fondul de investitii norvegian Romania Invest, infiintat in ianuarie 2006, care detine in prezent circa 800 de apartamente in sapte proiecte imobiliare din Bucuresti, a anuntat ca a alocat in 2010 pana la 40 milioane euro ca avans pentru achizitia de apartamente off plan.

"Analizand situatia vanzarilor din ultimul an si evolutia preturilor apartamentelor din Romania, fondul de investitii Romania Invest a decis ca 2010 va fi un moment bun pentru achizitia de apartamente noi. Astfel, consiliul director a decis achizitia de locuinte off plan, pentru care au deblocat 40 de milioane de euro, suma ce va reprezenta avansurile ce vor fi platite la semnarea antecontractelor, pe parcursul anului in curs. Cautarile de proiecte au inceput, dar suma va fi investita doar pe masura ce se vor gasi apartamente care sa indeplineasca toate criteriile de achizitie", spun oficialii fondului de investitii.

Cititi comunicatul integral aici.