Compania brasoveana Allview lanseaza prima sa tableta cu ecran de 10 inch, AllDro3, model ce ruleaza sistemul de operare Android 2.3 si costa 1.149 lei. Tableta cantareste aproape 600 g si are procesor Cortex A8 de 1 Ghz. Sub brandul Allview se vand mai multe tipuri de produse, de la telefoane dual-SIM, pana la laptop-uri si televizoare.

Allview AllDro 3Foto: Allview

Tableta AllDro 3 se poate conecta la internet prin WiFi, cantareste 592 g, dimensiunile sunt 248,9 x 187,8 x 12,7mm, iar memoria flash este de 4 GB, putand fi extinsa pana la 32 GB prin card microSD.

Tableta AllDro 3 este disponibila in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 1149 lei si are camera frontala VGA pentru efectuare de convorbiri telefonice video. Compania spune ca autonomia este de cinci ore pentru streaming video si sase ore pentru convorbiri si navigare web.

In ceea ce priveste serviciile de suport, AllDro 3 are in meniu trei aplicatii proprii: AplyStore, AllNews si Stunnel. In AplyStore se pot descarca aplicatii gratuite, in Stunnel se pot gasi setari in portalul Selfcare, intrebari frecvente si detalii despre service, in timp ce aplicatia AllNews prezinta stiri din mai multe domenii de interes.

Visual Fan si-a inceput activitatea acum noua ani iar in prezent vinde televizoare, sisteme GPS si telefoane dual SIM care pot functiona simultan cu doua cartele din retele diferite. Compania isi vinde produsele sub brandul Allview, la final de 2010 a lansat AllDro, prima tableta, iar in august a lansat o noua generatie a dispozitivului care costa de la circa 750 lei.