Astazi a inceput la Dubai conferinta ITU (International Telecommunications Union), care ar putea propune schimbare anumitor tratate internationale privind zona de telcom, si mai nou si Internet. Desi propunerile Rusiei si altor state au starnit ceva teama pentru schimbarea modelului de guvernanta a Internetului, cred ca pozitia transata a UE (The internet works, it doesn't need to be regulated by ITR treaty. If it ain't broke, don't fix it.) si altora (inclusiv Google) nu o sa dea prea mult loc de manevre, scrie Bogdan Manolea, pe blogul lui.

Totusi, secretomania din jurul intalnirii ramine condamnabila fiind necesar un alt site ...leaks pentru a afla cel putin lista oficiala a celor ce participa la o intalnire publica.

Asa ca sa raminem vigilenti si interesati, dar in acelasi timp optimisti. Pina vedem rezultatul intalnirii (se va incheia abia pe 14 Decembrie)¬

Va propun sa ne uitam la un documentar independent de 15 minute din Romania despre un alt mod de a vedea copyrightul sau mai corect zis drepturile de autor si a-ti pune intrebari referitoare la in ce masura si cit este necesar. (btw, daca va intereseaza subiectul si vreti sa documentati si opinia cealalta - daca nu cumva o stiti deja - e o conferinta in Brasov sapt. viitoare si cauta un blogger).

A fost lansat oficial tot astazi. Deci: De ce exista copyright? Pe cine afecteaza de fapt pirateria? De ce ma simt ca un infractor atunci cand stau pe net?

Cel mai bine este ca sa puneti comentariile despre film pe Youtube sau pe pagina lor de Facebook.

(dap, apar si eu pe prin filmulet)

Comenteaza pe Drept & Internet.