Google si-a schimbat marti logo-ul cu unul in care sunt prezentate mai multe personaje si jucarii colorate, care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna, pentru a le ura utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!", informeaza Mediafax.

Logo Google de CraciunFoto: google.ro

Noul logo afisatd e Google E pare ca simbolizeaza un taram al jucariilor. Pe fundalul logoului, desprins parca dintr-o scena de desene animate, apare scris "Google" pe cateva cutii de diverse marimi.

In imaginea Google de marti se mai pot vedea un trenulet de jucarie, un soldatel si o ratusca. Pe fundal apare logo-ul Google, scris pe mai multe cutii.

Este al doilea logo dintr-o serie special conceputa de Google pentru sarbatorile de iarna. Luni, utilizatorii au fost intampinati, de asemenea, de un taram al jucariilor de data aceasta cu multe animale, masinute, roboti si soldatei care asteapta sa fie incarcate in sacul lui Mos Craciun ca sa ajunga la cei care si le-au dorit.

Google isi schimba logo-ul cu diferite ocazii, pentru a serba un anumit eveniment important sau o personalitate. Denumirea desenelor care inlocuiesc logo-ul sau obisnuit este "doodle" (mazgalitura).