Retailerul foto F64 lanseaza in premiera pentru Romania, serviciul de consultanta foto la domiciliu prin care clientii pot invata sa seteze aparatul foto sau pot solicita sedinte foto profesionale. Pretul serviciului de consultanta foto la domiciliu este de 149 de lei pe ora, iar durata maxima a unei sesiuni este de 4 ore

Clientii vor beneficia de sedinte one-on-one cu fotografi F64 si vor avea acces la cunostinte de baza, cum ar fi setarea aparatului foto, pana la cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia in situatii precise.

Serviciul de consultanta foto la domiciliu oferit de F64 ii ajuta pe oameni sa invete cum sa seteze aparatul pentru orice situatie si pentru a profita de tot ceea ce ofera, asigura baza necesara de cunostinte pentru fotografia de studio, macro sau de produs, si aprofundeaza interese precum calibrarea monitorului, setarea si folosirea unei camere de actiune cum e GoPro, si cum se folosesc diversele tipuri de blit. De asemenea, profesionistii F64 pot clarifica orice nelamurire ar avea clientii.

Pretul serviciului de consultanta foto la domiciliu este de 149 de lei pe ora, iar durata maxima a unei sesiuni este de 4 ore.