Microsoft Romania a anuntat numirea Violetei Luca in functia de Head of Business Strategy. Violeta se alatura echipei de management a Microsoft Romania in functia nou creata pentru a conduce si coordona strategia locala de transformare a companiei, spun cei de la Microsoft. Violeta Luca este unul dintre cei mai cunoscuti executivi din retailul romanesc, in trecut fiind CEO Flanco si director executiv eMAG.

Violeta LucaFoto: -

Violeta Luca a lucrat opt ani la Whirlpool Romania unde cea mai importanta functie ocupata a fost director comercial. In 2011 a intrat in managementul Flanco Retail ca director de marketing si apoi a fost si CEO. De la inceput de 2014 a ocupat functia de vicepresedinte director executiv eMAG.

"Romania este o tara cu o cultura de business puternica si cu profesionisti valorosi si suntem onorati sa primim in echipa noastra romani pasionati de tehnologie, motivati sa ni se alature in demersul nostru transformational. Suntem incantati de venirea Violetei, un profesionist foarte valoros si respectat in industria IT din Romania si nu numai. Astept cu interes integrarea Violetei in echipa de management din Romania, cat si in echipa regionala extinsa din Centrul si Estul Europei.", spune Kostas Loukas, General Manager, Microsoft Romania:

Violeta Luca are o experienta de 15 ani in retail, consumer electronics si asigurari, timp in care si-a dezvoltat capabilitati recunoscute de vanzari, marketing, operatiuni si general management, mentioneaza comunicatul Microsoft.

In ultimele 18 luni, Violeta a ocupat pozitia de Director Executiv al eMAG, unde a condus departamentele de product management, vanzari B2B, Online, Customer Support si After Sales, precum si operatiunile aferente.

"Pentru mine, faptul ca ma alatur echipei Microsoft - una dintre cele mai importante forte la nivel global in tehnologie si in acelasi timp o organizatie cu adevarat inovatoare - intr-o pozitie creata special in Romania, e si o onoare, si o mare responsabilitate. Rolul meu in echipa Microsoft Romania valorifica excelent experienta mea de management si imi da posibilitatea sa pun in valoare capacitatea acestei companii de a crea valoare pentru toti partenerii sai.", spune Violeta Luca, Head of Business Strategy, Microsoft Romania