Sennheiser, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente audio, va construi la Brasov cea de-a patra sa fabrica din lume
"De mai multi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari cresteri. Cu noua fabrica din Romania, avem o a treia baza de productie europeana si, in acelasi timp, ne extindem reteaua de distributie din Europa. Aceste actiuni ne ofera un mai bun control asupra volumelor de productie, dar si capacitatea de a fi mai flexibili in a adapta produsele noastre la cerinte de piata dinamice", a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO al companiei.
"Unul dintre principalele motive pentru care am ales Brasovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte buna cu zona economica europeana", a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser. "Asteptam cu nerabdare sa cooperam cu Industrial Park Brasov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie in a asigura standardele de inalta calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre", a completat Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.
Noua fabrica se va concentra pe productia de electronice destinate publicului larg. Fabrica va fi in Industrial Park Brasov care este situat in apropierea orasului Ghimbav, la 7 km de Brasov. Printre companiile prezente in parcul industrial se numara Continental, Preh si ICCO Systems.
"Pentru a imbunatati schimbul de experienta, intentionam sa intensificam relatiile dintre cele patru fabrici Sennheiser", spune Andreas Sennheiser. In timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce in special monitoare de studio si traductoare acustice, la sediul central din Wedemark productia este concentrata in special pe produse premium si profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru pietele americane si asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.
In total, Sennheiser lucreaza cu 20 de subsidiare de vanzari si parteneri comerciali in peste 50 de tari.
Fondata in 1945, Sennheiser continua sa fie o afacere de familie si este astazi unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless. Compania are 2.800 de angajati si din 2013 este condusa de Daniel Sennheiser si Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generatie a familiei care a fondat compania. In 2016, Grupul Sennheiser a avut vanzari totale de 658,4 milioane de euro.

Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Pret la teren mic. Adica cu banii de chirie din Germania aici isi cumpara propriile proprietati, preturi de constructie infime, salarii mici, muncitori disciplinati.
In Germania, nu prea gasesc muncitori sa asambleze....toti vor munci de birouri si servicii, iar mancatoriii de saorma nu muncesc...aia is pe ajutoare si nu pacatuiesc construind chestii diavolesti. Doar le folosesc, ca doar nu-s prosti sa renunte la beneficiile tehnologiilor atat de infierate.
daca vrei sa ai grija de batrani, nu dublezi cheltuielile cu salariile bugetarilor, nici nu bagi pensii speciale pentru primari. in plus, pentru batranii fara venituri, solutia nu este sistemul de pensii, care este stabilit pe principiul contributivitatii. e vorba de sistemul de asistenta sociala, care nu inseamna nici pensii, nici salarii, ci din contra, este secat de fonduri de catre celelalte doua.
in plus, daca tot ne imprumutam pentru a finanta un deficit bugetar, logic ar fi ca acele imprumuturi sa mearga in investitii (cum sunt aceste parcuri industriale) sau in sistemele de educatie permanenta / profesionala, care atrag la randul lor investitori straini, creeaza locuri de munca si duc la o crestere sustenabila a economiei.
momentan ne laudam ca a crescut pib-ul pentru ca ciuma rosie ne-a indatorat la maxim pentru pomeni electorale.. si cand va veni scadenta primii afectati vor fi tot saracii, in special batranii.
Insa urechiusele mele ''uzate" atâta amar de vreme, ar fi extrem de multumite si cu un HD800...!
Ma bucur foarte mult ca au ales Romania. Sunt un fan al produselor lor.
Sunt nedumerit un pic aici.... care infrastructura ??
Ceea ce produce firma Sennheiser intr-o luna, intra intr-un singur camion (microfoane, casti si in general aparatura electronica cu un volum foarte mic ).
Asa ca, pt ei nu e atat de relevanta infrastructura cat costul de productie redus.