​elefant.ro, retailer online cunoscut pentru vânzarea de cărți, anunță că va începe Black Friday 2018 în 14 noiembrie și va termina pe 18 noiembrie, cele mai mari reduceri promise fiind de 90%. Compania estimează pentru această perioadă de reduceri vânzări cu 20% mai mari decât anul trecut.

Black Friday la elefant.roFoto: elefant.ro

”90% dintre produsele existente în catalogul elefant.ro vor avea prețuri cu până la 90% mai mici. Astfel, la cărți și ceasuri discountul va fi de până la 90%, la parfumuri și cosmetice reducerile vor merge până la 50%, iar la jucării până la 70%. Prețuri cu reduceri mari vor avea și articolele de îngrijire personală, accesoriile sau produsele din categoria fashion, dar și produsele pentru casă”, spune compania.

Black Friday 2018 la elefant.ro va dura până pe 18 noiembrie iar livrările vor fi efectuate până pe 29 noiembrie, înainte de zilele libere legale, atât prin rețelele de curierat, cât și prin intermediul celor 25 de puncte de ridicare deschise în toată țara.

Compania spune că ideea de a începe pe 14 noiembrie îi va permite să evite o parte din perioada de vârf de după ziua în care majoritatea companiilor vor organiza Black Friday (16 noiembrie).

Programul punctelor de livrare va fi prelungit începând cu Black Friday 2018 pentru a respecta termenele de livrare, iar clienții sunt încurajați să opteze să-și ridice coletele comandate din acest puncte, fiind mai sigur decât să aștepte curierii.