Românii au fost foarte interesați de Black Friday și în acest an, iar datele de pe Google dovedesc acest lucru. Interesul a început să crească puternic de miercuri seara, maximul a fost atins vineri dimineață și căutările au avut o creștere ușoară sâmbătă dimineața, când unele magazine încă aveau campanii. În articol puteți citi ce curiozități au avut românii în legătură cu Black Friday și ce magazine au căutat cel mai des.

HotNews.roFoto: Hotnews

Datele Google Trends arată că interesul maxim al românilor pentru căutarea termenului Black Friday pe Google a fost vineri la ora 6.00. Raportat la acel punct de referință, un alt moment de maxim a fost joi spre vineri, la ora 0.00 (95%), dar ponderea a început să crească de miercuri la ora 20.00. Atunci era vorba de interes 8% față de punctul de maxim, iar o zi mai târziu ajunsese la 35%.

Cum a evoluat interesul românilor pentru Black Friday în căutările Google

Numărul de căutări a scăzut în cursul zilei de vineri când ofertele interesante s-au epuizat, astfel că a ajuns la 26% la orele 15.00 și 16.00, având apoi o revenire în jurul orei 19.00 (până la 40%). Încă o ușoară revenire a fost și sâmbătă la ora 7.00.

Datele Google arată și ce magazine au căutat cel mai mult românii. De exemplu, pe 15 noiembrie au fost peste un milion de căutări pentru termenul ”emag”, peste 500.000 pentru Altex și peste 200.000 pentru Fashion Days. Alte magazine care se regăsesc în căutări: elefant, PC garage, Evomag, VIVRE, CEL.ro, F64 și Ideall.

Cele mai populare căutări pe 15 noiembrie

Principala întrebare pe care românii au pus-o în Google Search a fost ”la ce oră începe Black Friday la eMAG”. Răspunsul a fost 6.56, dar nu putea fi găsit pe Google, fiindcă eMAG nu a anunțat ora exactă la care urma să înceapă.

Câteva dintre cele mai populare căutări pe Google în legătură cu Black Friday

la ce ora incepe black friday la emag

black friday emag ora

fashiondays.ro black friday

il passo black friday

vivre black friday

kika black friday

notino black friday

vodafone black friday

autovit black friday

evomag black friday

pcgarage black friday

black friday sephora

anvelope black friday

oferte black friday