​Sony a prezentat la târgul CES Las Vegas propria sa dronă, un model numit Airpeak ce este echipat cu camerele Alpha ale Sony care sunt printre cele mai apreciate din industrie. În clipul de prezentare, drona filmează în viteză concept-car-ul Vision-S prezentat de Sony anul trecut la CES. Compania a publicat și un video cu testele din Austria pentru mașina Vision-S.

Drona Sony AirpeakFoto: Sony

Sony produce printre cele mai bune camere video de pe piață și multe drone au suport pentru acestea. Acum, Sony a prezentat propria dronă dotată cu camerele Alpha, dronă care poate fi folosită pentru filmări la înaltă calitate, spune compania.

Sony a anunțat la final de 2020 că va lansa produse sub brand-ul Airpeak și, deși nu a fost anunțată data de lansare, noua dronă ar putea să apară la vânzare în următoarele luni.

Sony spune că drona prezentată acum este cea mai ușoară din piață capabilă să transporte camerele mirrorless Alpha și în clipul demonstrativ drona este arătată cum urmărește un concept-car numit Vision-S prin care Sony a prezentat diverse tehnologii la ediția de acum un an, la CES, când târgul s-a ținut și fizic, nu doar online.