Jack Dorsey, co-fondator al Twitter și șef al companiei până în 2021, salută faptul că Elon Musk a cumpărat compania și spune că este alegerea potrivită pentru a scoate Twitter dintr-o situație imposibilă. El consideră că este o idee bună și delistarea pe care Musk a promis-o.

Jack DorseyFoto: Captura YouTube

”Iubesc Twitter. Este cel mai apropiat lucru de o „conștiință globală”, spune Dorsey, pe Twitter. ”Ca și companie, Twitter rămâne pentru mine singurul copil și cel mai mare regret. A fost deținută de Wall Street și de modelul publicității online. Preluarea ei din mâinile Wall Street-ului mi se pare pasul corect”.

Dorsey, cunoscut pentru personalitatea sa puternică și opiniile exprimate fără menajamente, s-a retras de la conducerea Twitter în noiembrie 2021.

Dorsey spune că Elon Musk este singura soluție pentru Twitter, chiar dacă, spune el, „în principiu nu cred că cineva ar trebui să dețină sau să conducă Twitter”. El se arată convins că Musk va face ca Twitter să fie o platformă în care oamenii să aibă maximă încredere.

El a mulțumit atât lui Musk, cât și CEO-ului actual, Parag Agrawal, că au scos Twitter „dintr-o situație imposibilă.”