OpenAI, proprietarul ChatGPT, a declarat miercuri că a remediat o eroare care a cauzat o „problemă semnificativă”, respectiv faptul că un număr mic de utilizatori au putut vedea titlurile din istoricul conversațiilor altora cu chatbotul viral, potrivit Reuters.

ChatGPTFoto: Jonathan Raa / Zuma Press / Profimedia Images

Ca urmare a remedierii, utilizatorii nu vor putea accesa istoricul conversațiilor lor anumite ore, a declarat directorul executiv Sam Altman într-un tweet.

ChatGPT a înregistrat o rată de creștere fulminantă după lansarea sa la sfârșitul anului trecut, pe măsură ce oamenii din întreaga lume au devenit creativi cu ajutorul sugestiilor pe care chatbotul conversațional le folosește pentru a crea orice, de la poezii și romane la glume și scenarii de film.

Săptămâna trecută, OpenAI, susținut de Microsoft Corp, a lansat modelul său de inteligență artificială GPT-4, un upgrade de la GPT-3.5, care a fost pus la dispoziția utilizatorilor prin ChatGPT pe 30 noiembrie.

Integrarea tehnologiei GPT de la OpenAI în Bing de la Microsoft a determinat oamenii să se orienteze către motorul de căutare puțin utilizat, potrivit datelor firmei de analiză Similarweb.