De câțiva ani, pe scena regională de IT, LINK Academy este considerată o instituție educațională unde, pe lângă cele mai calitative cunoștințe și abilități, obțineți și cel mai complet suport pentru dezvoltarea carierei IT, așa cum nu oferă nicio altă școală de IT din această parte a Europei. Însă, la LINK Academy, au decis să mute granițele în educația viitorilor experți IT.

Școlarizare IT pe viață la prețul unui program pe un an de zileFoto: LINK Academy

De fapt, la această instituție educațională este în curs perioada de înscrieri de primăvară, așadar, pe viitorii cursanți, care decid în această perioadă să înceapă școlarizarea, îi așteaptă o reducere semnificativă din taxa de școlarizare, dar și posibilitatea unică de școlarizare pe viață la prețul unui program.

Ați citit bine! La LINK Academy, au creat un program mai special de educație care vă permite ca, după școlarizarea de un an de zile, să continuați cu perfecționarea complet gratuită de câte ori este nevoie. De nenumărate ori, pe perioadă nelimitată.

Dacă vă gândiți la o carieră în domeniul IT pe o perioadă mai lungă de timp, nu trebuie să ratați această șansă. Datorită capacităților tehnice speciale pentru acest tip de școlarizare, de această ofertă nu vor putea beneficia toți candidații, așadar, trebuie să vă înscrieți cât mai repede. Ca să aflați mai multe informații și să vă rezervați locul, accesați site-ul LINK Academy.

Dobândiți cele mai căutate cunoștințe IT în doar 12 luni. Continuați cu perfecționarea gratuită de câte ori apare o tehnologie nouă

Indiferent de departamentul și programul ales, după finalizarea școlarizării la LINK Academy, obțineți posibilitatea de a continua cu perfecționarea de câte ori este nevoie.

Concret, acest lucru înseamnă că, imediat ce apare în programul LINK Academy o versiune nouă de software sau o tehnologie despre care ați frecventat un curs, aveți dreptul să vă înregistrați pentru școlarizare gratuită prin intermediul celei mai moderne platforme pentru studiu la distanță.

Datorită acestei șanse unice, puteți fi siguri că cunoștințele voastre nu se vor învechi niciodată. LINK Academy vă oferă posibilitatea să fiți întotdeauna la curent cu ultimele tehnologii și cunoștințe, ceea ce este foarte important dacă doriți să fiți un expert IT căutat și foarte bine plătit.

Pentru a fi competitivi în lumea IT, este important să vă perfecționați încontinuu

Astăzi, într-un mediu de afaceri dur, concurența este acerbă și toți se străduiesc să lucreze mai bine și mai mult. Ceea ce vă poate deosebi de alții sunt cunoștințele care sunt actuale și aplicabile în practică.

Dar și aici există o problemă. Trăim într-o lume unde tehnologia se dezvoltă cu o viteză fantastică, iar asta înseamnă un singur lucru: cunoștințele se învechesc mai repede ca oricând. Iar cunoștințele care se învechesc, de fapt, nu mai sunt cunoștințe.

Toți cei care au ales o carieră profitabilă și foarte bine plătită de expert IT știu cât de repede se dezvoltă instrumentele noi și apar alte tehnologii. Ca să vă puteți realiza munca cu succes, este foarte important să fiți la curent cu aceste schimbări. Doar așa puteți obține o carieră de succes în IT.

De aceea, școlarizarea nelimitată adusă de LINK Academy este într-adevăr o bijuterie pentru oricine se gândește să devină expert în IT.

LINK Academy, școala care se deosebește de toate celelaltele

LINK Academy este singura școală din Balcani (și una dintre puținele școli din Europa) care are parteneriate oficiale cu cele mai apreciate instituții și companii IT precum Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, Cambridge etc., motiv pentru care cunoștințele și certificatele dobândite la această instituție sunt recunoscute de către angajatori la nivel global.

Indiferent de care dintre cele mai căutate domenii IT din prezent vă interesează – programare, design și multimedia, administrare, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile, la LINK Academy veți dobândi cunoștințe și abilități de la cei mai apreciați experți din aceste domenii.

De asemenea, în funcție de propriile nevoi și afinități, puteți alege școlarizarea tradițională în clasă sau cursurile online – prin intermediul platformei avansate de studiu la distanță, cu mențiunea că obțineți aceeași calitate a cunoștințelor prin ambele metode.

LINK Academy este cunoscută și ca o instituție care oferă tuturor cursanților săi nu doar abilități IT de patru ani în mai puțin de 12 luni de școlarizare, ci și un șir întreg de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora ajung la un job în timp record. Așadar, în timpul școlarizării la LINK Academy, vă așteaptă cursuri facultative de limbă engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, lucru la proiecte reale în cadrul programelor gratuite, precum DesignStudio și ProgrammingFactory, ajutor în studiu și angajare etc. Mai simplu, la LINK Academy obțineți suport complet pentru viitoarea carieră.

Înscrieți-vă cât mai repede, de această ofertă nu vor putea beneficia toți

Spre deosebire de alți IT-iști, care trebuie să plătească scump perfecționarea de fiecare dată când apare o tehnologie nouă sau să se descurce cu studiul independent, datorită acestui program unic LINK Academy, puteți fi siguri că veți primi la timp cele mai actuale cunoștințe, complet gratuit.

Însă, este important să știți și că această ofertă este valabilă pentru un număr limitat de cursanți LINK Academy și de aceea nu vor putea beneficia de aceasta toți cei care se înscriu.

De aceea, rezervați-vă locul la timp prin intermediul site-ului LINK Academy și, pe lângă școlarizarea la prețuri reduse, asigurați-vă și educația pe viață.

Articol suținut de LINK Academy