Un prim trailer pentru noul Grand Theft Auto VI a fost lansat luni noapte de Rockstar Game, la un deceniu de la apariția GTA 5. Clipul a fost scurs cu puțin timp înainte de ora oficială de lansare, iar dezvoltatorul a decis să îl publice pe contul oficial de YouTube, unde a primit milioane de aprecieri de la fanii jocului, notează CNN.

Grand Theft Auto GTAFoto: Rafael Henrique, Dreamstime.com

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii GTA, la 10 ani de la lansarea capitolului 5.

Trailerul pentru cel de-al șaselea episod al francizei GTA era programat să fie dezvăluit fanilor jocului marți, însă Rockstar Games a anunțat pe rețeaua X, fosta Twitter, că videoclipul a fost scurs pe internet și a invitat gamerii să îl urmărească pe contul oficial YouTube.

Mult așteptatul trailer a depășit 40 de milioane de vizualizări în primele 6 ore pe Youtube și a primit peste 5.7 de milioane de aprecieri.

Videoclipul de un minut și jumătate prezintă Vice City și oferă primele impresii despre atmosferă și grafică. GTA 6 va fi lansat în 2025, potrivit dezvoltatorului Rockstar Games.

Trailerul prezentat o are ca protagonistă pe Lucia, care comite o serie de infracțiuni pe plaje aglomerate, pe străzile din oraș și în cluburi, împreună cu partenerul ei, într-un scenariu ce pare inspirat din povestea cuplului Bonnie și Clyde.

Piesa lui Tom Petty, „Love is a long road”, completează primele imagini cu GTA 6.

Hackerii au obținut imagini din mult-așteptatul joc în 2022

În ultimii ani, Rockstar Games s-a luptat cu scurgerile de informații. În 2022, hackerii au dezvăluit imagini inedite din capitolul 6 al jocului GTA.

​Un hacker a postat atunci clipuri video din viitorul joc Grand Theft Auto VI, unul dintre cele mai așteptate titluri de pe piață.

Take-Two Interactive Software, care deține Rockstar Games, a confirmat că a fost victima unui atac, dar a precizat că dezvoltarea jocului nu a fost afectată.

Datele de prognoză BofA Global Research indică vânzări de 3,5 miliarde dolari imediat după lansare și de două miliarde dolari/an în anii de după.

Hackerul care a postat capturile este același care ar fi reușit recent o breșă în sistemele de la Uber. (sursă foto Dreamstime)