La trei zile din momentul lansarii in SUA tableta iPad este disponibila si pentru clientii romani, cativa utilizatorii ai site-ului okazii.ro punand deja la vanzare gadgetul, cu preturi intre 2.000 lei si 999 de euro, in functie de capacitatea de stocare. Unii vanzatori au pus anuntul cu zile bune inaintea lansarii, altii luni si marti. Chiar daca nu avem de unde stii ca toate anunturile sunt "pe bune", o mare parte dintre cei care l-au pus la vanzare au calificative pozitive la tranzactiile pe care le-au facut in trecut prin intermediul site-ului.

Asa cum era de asteptat, iPad este la supra-pret pentru romanii care vor sa fie primii care au tableta. Un utilizator a pus iPad cu 64 GB de stocare la pretul de 999 euro si spune ca livrarea se va face din SUA, prin curier in interval de doua - opt zile de la efectuarea platii.

Un alt utilizator a pornit o licitatie si cere nu mai putin de 2.750 lei pentru versiunea de 16GB a iPad. Pe de alta parte un utilizator a pus pe 15 martie preturi pentru toata gama iPad si sustine ca poate livra de la 2.000 lei iPad cu 16 GB si conectivitate wireless, iar cel cu 64 GB, fara 3G este 2.700 lei. Pentru varianta cu 3G, disponibila de la finalul lunii, preturile stabilite de vanzator sunt intre 2.460 si 3.180 lei.

Nu in ultimul rand, un utilizator din Timisoara are la vanzare un iPad in versiunea de 16 GB la 524 euro. Totusi, anuntul a fost postat pe 15 martie iar userul are trecut mai "subtire" pe okazii.ro, avand doar doua produse vandute pana acum.

Deocamdata lansarea oficiala iPad in Romania este inca departe si nu se stiu detaliile. Dar cei care vor sa fie printre primii romani care au iPad pot sa-si implineasca dorinta. E foarte posibil ca o parte din cei care au pus iPad la vanzare sa fie neseriosi, insa e greu de crezut ca toate anunturile sunt exagerate din moment ce unii dintre vanzatori au calificative extrem de bune si au dat zeci de produse pana acum.