YouTube a lansat spre testare o noua interfata numita Cosmic Panda care vine cu un numar mare de schimbari, de la modul in care clipurile pot fi vizionate pana la modalitati in care canalele pot fi personalizate. Sunt cele mai mari schimbari pe care YouTube le propune aspectului site-ului in ultimii sase ani, insa cei care nu doresc sa incerce Cosmic Panda pot ramane la aspectul traditional cu care s-au obisnuit.

YouTube testeaza un nou designFoto: Google

Google spune ca prin Cosmic Panda aduce un aspect mai modern al YouTube, cu mai multe functionalitati si mai multe posibilitati de a personaliza channel-urile. O mare diferenta tine de faptul ca video-urile sunt redate pe un background negru, nu pe albul bine-cunoscut, iar in pagina este mai putin text, in incercarea de a face navigarea mai simpla.

Cateva functii sunt valabile doar pentru utilizatorii de Chrome, dar marea majoritate sunt disponibile in orice browser. Pentru a testa Cosmic Panda puteti intra aici.

Cei de la YouTube spun ca e un experiment la care asteapta reactii (exista si un buton special pentru Feedback) si la care fac modificari continuu. Cei care au testat un timp Cosmic Panda, insa vor sa se intoarca la aspectul cu care s-au obiosnuit, pot face asta fara probleme.