- Google tocmai a cumparat divizia de telefoane mobile a Motorola pentru 12,5 miliarde dolari, ocazie numai buna pentru site-ul businessinsider.com de a realiza un top al celor mai neinspirate achizitii in sectorul IT, majoritatea acestora avand loc inaintea spargerii bulei dotcom in 2000.

- Oricine are o adresa de e-mail primeste din cand in cand spam de genul “ati castigat la loterie o suma de X dolari/euro/lire sterline”, sau oferte de a cumpara sisteme de joc care garanteaza castiguri imense. In mod normal nu ai cum sa crezi asa ceva, insa americanii sunt “tepuiti” anual cu 120 milioane de dolari (via).

- In primii 46 de ani de functionare, McDonald`s a vandut 100 miliarde de hamburgeri. Pentru comparatie, numarul aplicatiilor descarcate de pe App Store va ajunge la 100 miliarde in anul 2014, la 5 ani si jumatate de la deschidere. Un interesant infografic pe aceasta tema gasiti aici.

- Cu cat petreci mai mult timp la TV, cu atat traiesti mai putin – potrivit unui studiu realizat in Australia, fiecare ora petrecuta in fata TV dupa varsta de 25 de ani iti scurteaza viata cu 21,8 minute. Oare se intampla la fel si cu cei care stau prea mult la calculator?

- In ciuda scaderilor recente de pe Wall-Street, in ce priveste indicatorul S&P 500, tinta de crestere pentru sfarsitul anului este de 16% fata de nivelul actual. Greu de crezut ca se va intampla acest lucru, desi castigurile companiilor cotate la bursa vor continua sa creasca cel mai probabil si in trimestrele urmatoare.

Comenteaza pe blogul lui Cristian Orgonas.