Emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.

In 17 octombrie, "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM a fost inlocuita cu "Kiss Music", la momentul respectiv reprezentantii companiei din care face parte postul de radio declarand ca emisiunea matinala nu va fi difuzata toata saptamana. "Cronica Carcotasilor" de la Kiss FM, difuzata in mod obisnuit de luni pana vineri, de la 7.00 la 10.00, a fost intrerupta in urma accidentului din 16 octombrie in care a fost implicat Serban Huidu si care a fost soldat cu moartea a trei persoane.

Luni, 24 octombrie, in jurul orei 07.10, pe Kiss FM a inceput sa fie difuzata emisiunea "Kissteria Matinala", prezentata de Johnny si Angel.

Pe site-ul kissfm.ro, in programul postului de radio, nu este anuntata emisiunea "Kissteria Matinala".

Pe de alta parte, "Cronica Carcotasilor" de la Prima TV nu va fi difuzata nici in aceasta saptamana, emisiunea urmand sa fie transmisa din 2 noiembrie, insa conducerea televiziunii nu a decis in ce formula va fi reluat programul, dupa cum au declarat in 21 octombrie, pentru MEDIAFAX, reprezentantii televiziunii.

Emisiunea "Cronica Carcotasilor", cu Serban Huidu si Mihai Gainusa, de la Prima TV, era difuzata in mod obisnuit in fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Realizatorul de televiziune si radio Serban Huidu, in varsta de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, in jurul orei 11.55, la iesirea din localitatea brasoveana Timisul de Sus, un accident dupa ce a patruns cu masina pe contrasens, pe un carosabil umed, in conditiile in care ningea, si a lovit un autoturism Dacia Logan in care se aflau trei persoane, care si-au pierdut viata.

Lungu Stefan Balogh, de 65 de ani si Magda Draghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat dupa impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineata, la Spitalul Judetean Brasov, unde a fost dus in stare grava.

Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, viteza legala fiind de 30 km la ora, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia. El se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora.

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, in 18 octombrie, urmarirea penala fata de Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane, realizatorul de televiziune si radio riscand pana la opt ani de inchisoare.