Adrian Nanulescu, CEO Antena Group, paraseste compania la cinci luni dupa ce a preluat aceasta functie. Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de reprezentantii Antenelor, potrivit carora compania Antena Group va fi condusa, interimar, de directorul financiar, Aura Zaharia. Paginademedia.ro citeaza un comunicat intern potrivit caruia Adrian Nanulescu "urmeaza sa dea curs unei alte provocari in cariera".

Adrian NanulescuFoto: orange.ro

Adrian Nanulescu, fost director business-to-business la Orange, fusese anuntat sef al Antena Group (care opereaza posturile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV) la sarsitul lunii octombrie 2011, la o luna si jumatate dupa plecarea lui Sorin Alexandrescu din aceasta functie.

Sarcina lui Nanulescu la Antena Group era sa coordoneze strategic si operational cele patru posturi.

  • In comunicatul citat de Paginademedia.ro, Nanulescu declara: "Colaborarea cu Antena Group a constituit o experienta favorabila, fiind expus unui business extrem de dinamic si competitiv, in care cifrele se pot schimba de la o zi la alta. Am cunoscut buni profesionisti aici, alaturi de care am lucrat la multe proiecte importante, precum grilele de primavara sau conceperea unui program care valorifica resursa umana. Industria media presupune creativitate si reactie, 24/7. Multumesc tuturor pentru implicarea din ultimele luni".