​Grupul Intact a anuntat oficial, miercuri, lansarea platformei media de business Income, despre care HotNews.ro a scris luni. Doua comunicate ale trustului informeaza ca publicatia economica Income Magazine va aparea pe piata joi, 26 aprilie, iar emisiunea cu acelasi nume de la Antena 3, realizata de Sorin Barariu, va incepe de sambata.

income magazine - coperta primului numarFoto: Intact Media Group

Platforma media include publicatia saptamanala glossy Income Magazine; emisiunea cu acelasi nume de la Antena 3, programata sambata intre 13.00-14.00 si realizata de Sorin Barariu, ex-The Money Channel; o emisiune radiofonica la Europa FM (sambata, de la 09.30, realizata de Iorgu Ianos); site-ul incomemagazine.ro, spre care redirectioneaza de astazi si fin.ro (site-ul fostei publicatii Financiarul); o linie de evenimente lansata astazi.

Titlurile de prima pagina in editia de saptamana aceasta a publicatiei Income sunt: "Resursele Romaniei, pret si dispret - bogatia care scapa printre degete", "5 motive pentru care investitorii ne ocolesc"; "Afaceri dupa orele de program"; "Gradinite mai scumpe decat in Germania"; "Lectia de franceza in familie".

  • In comunicatul de miercuri al Intact este citata Elena Cristian, redactor-sef al publicatiei Income, potrivit careia "in perioade de crize se nasc inventiile, descoperirile si marile strategii, spunea Albert Einstein. Noi am descoperit ce lipsea in presa de business si am inventat un produs privind in perspectiva, anticipand nevoile cititorilor nostri".