Ziarul Ring, controlat de fratii Negoita, reclama faptul ca vineri, in acest sector, "voluntari PDL" au distribuit o clona a ziarului, in care era atacat Robert Negoita. Acuzatia vine dupa ce un alt candidat in alegerile de duminica, Nicusor Dan - aspirant independent la Primaria Capitalei - a acuzat PDL Bucuresti ca "incearca uzurparea identitatii lui".

"Ziarul fals" include pe prima pagina, reprodusa pe site-ul ziarului Ring, titluri dure la adresa lui Robert Negoita. Ziarul original - parte a RIN Group, al fratilor Ionut si Robert Negoita - s-a remarcat prin sustinerea acordata lui Robert Negoita si prin atacuri la adresa contracandidatului acestuia din partea PDL, actualul primar Liviu Negoita.

Robert Negoita scrie la randul sau, pe blog, ca "atragem atentia ca utilizarea frauduloasa a unei marci inregistrate este o fapta penala, motiv pentru care vom face toate demersurile necesare pentru ca aceasta fapta sa fie constatata si pedepsita ca atare" si ca "in cursul zilei de azi, ziarul Ring a depus plangere penala impotriva primarului sectorului 3, Liviu Negoita".

Pe 6 iunie, Nicusor Dan, candidat independent la functia de primar al Capitalei, declarase la randul sau ca "in aceasta dimineata, in Piata Unirii, reprezentanti ai organizatiei PDL din sectorul 5 au pretins ca sunt voluntari in campania lui Nicusor Dan si au distribuit bucurestenilor pliante cu informatii false, prezentate ca fiind materiale de campanie ale lui Nicusor Dan (...) Am depus plangere penala impotriva persoanei care a editat si distribuit un ziar cu numele "Salvati Bucurestiul"".