HotNews.ro este primul publisher din Romania care a implementat si ofera inovativul format de publicitate inRead. Reclamele video inRead pot fi rulate la calitate HD in interiorul continutului editorial, iar dupa vizionarea completa a reclamei, video player-ul dispare definitiv. Este un format neintruziv si conceput indeosebi pentru campaniile de brand, care urmaresc cresterea notorietatii si vizibilitatea marcilor.

Reclamele inRead sunt plasate exclusiv in paginile de articol ale site-urilor quality, nu acopera textul articolelor si nu deranjeaza utilizatorii. inRead nu deranjeaza experienta cititului, porneste doar daca vizibilitatea player-ului video este mare, iar daca aceasta scade (daca utilizatorii nu sunt interesati sa urmareasca reclama si fac scroll-down pentru a citi mai departe articolul) reclama se opreste automat. Sunetul porneste doar cand utilizatorul trece cu mouse-ul peste reclama, iar dupa vizionarea completa, player-ul video dispare complet din pagina.

Pentru companii, InRead ofera garantia vizibilitatii: video player-ul este plasat inaintea primului paragraf din second screen-urile articolelor din site-uri cu continut quality, iar utilizatorii nu sunt deranjati precum in cazul altor reclame care acopera textele.

Promoter-ul si distribuitorul exclusiv pentru Romania al formatului inRead este Content Channel.

Puteti vedea un demo inReads aici: http://demo.teads.tv/americanairlines