Patronul SC OCRAM Televiziune SRL, Dan Diaconescu, a cerut, marti, in fata CNA, un aviz in vederea schimbarii denumirii unei noi televiziuni pentru care a obtinut licenta in Uniunea Europeana, in OTV, urmand ca aceasta sa se supuna legislatiei audiovizuale romanesti si sa emita din Romania, relateaza Agerpres.

"Nu vrem sa ocolim. Nu vrem sa facem subterfugii. Noi vrem sa facem totul la vedere", a sustinut Diaconescu, invitat in fata membrilor Consiliului, la finalul sedintei de marti, de presedintele CNA, Laura Georgescu.

Mentionand ca a obtinut doua licente in doua tari de pe teritoriul Uniunii Europene, in baza carora ar putea emite 'si de maine' fara a avea raporturi directe cu CNA, ci doar cu firmele de cablu, Dan Diaconescu a cerut Consiliului sa accepte schimbarea denumirii acestor televiziuni romanesti in OTV.

"Nu vrem sa emitem din strainatate, ci sa emitem din Romania, sa ne supunem in continuare regulilor CNA si sa acceptati schimbarea denumirii unei televiziuni romanesti in OTV", a spus Diaconescu, mentionand ca este "gata sa ingroape securea razboiului" si sa renunte la procesul impotriva CNA, in conditiile in care si Consiliul va renunta la proces.