Ion Cristoiu anunta ca ar putea renunta si la colaborarea cu Evenimentul Zilei, din cauza comentariilor de pe site-ul ziarului, care i-au spulberat "iluzia ca ma adresez unor inteligente si nu unor calciie". Iar Reportervirtual.ro scrie ca jurnalistul Rares Bogdan urmeaza sa fie numit director editorial la Realitatea TV.

  • Dupa ce, anul trecut, a renuntat la colaborarea cu B1 TV, Ion Cristoiu ia in calcul sa renunte si la colaborarea cu Evenimentul Zilei, dupa cum a scris el, vineri, pe Facebook. Motivul: "reactiile postacilor" la un comentariu despre cazul Ponta-Neuland, pe care il facuse pe Facebook si care fusese preluat pe site-ul Evz.ro. Afirmatiile lui Cristoiu la adresa comentatorilor sunt extrem de dure: "Asa cum de altfel banuiam, reactiile m-au convins inca o data ca trebuie sa renunt la colaborarea cu EVz. Fie ca site-ul e pindit de masinaria de postari a Elenei Udrea, trimisa lui TB pe meleagurile nostre politice, fie ca lectorii EVZ sint chiar timpiti (in loc sa ma combata cu argumente, ei ma injura, comparindu-ma cu incomparabilii editorialisti din redactie), iluzia ca ma adresez unor inteligente si nu unor calciie s-a spulberat. Are vreun rost sa scrii pentru insi spalati la creier, ca telespectatorii Antenei 3, dar cu un alt furtun?", scrie el pe Facebook. Ulterior, el a spus pentru Reportervirtual.ro ca nu vrea sa faca alte comentarii si ca asteapta sa aiba o discutie lamuritoare cu cei de la Evenimentul Zilei.
  • Jurnalistul Rares Bogdan urmeaza sa fie numit director editorial la Realitatea TV in momentul in care se va intoarce din concediu, scrie, vineri, Reportervirtual.ro. Aceeasi sursa precizeaza ca mutarea vine in contextul plecarii mai multor jurnalisti de la Realitatea TV spre Digi 24, printre ultimii numarandu-se redactorul-sef de la stiri, Raluca Finta, si editorul-sef de la stiri, Horatiu Mihai. Potrivit Reportervirtual.ro, care mentioneaza ingrijorarea oamenilor din redactia Realitatea, "Cozmin Gusa a decis sa nu inlocuiasca pe nici unul dintre cei plecati".