​Rares Bogdan, directorul editorial al Realitatea TV, a spus vineri pentru HotNews.ro ca incepand de saptamana viitoare Ion Cristoiu va colabora, in materie de televiziune, exclusiv cu acest post, exceptie facand emisiunea culturala pe care Cristoiu o va realiza la TVR 2. Anuntul a fost facut initial pe Reportervirtual.ro, iar Ion Cristoiu nu a putut fi contactat pana la publicarea acestui material. Tot vineri, Paginademedia.ro il citeaza pe Cornel Nistorescu spunand ca acesta discuta o colaborare cu TVR 1, de la 1 martie.

  • Seful editorial de la Realitatea TV, Rares Bogdan, a spus vineri pentru HotNews.ro ca va realiza impreuna cu Ion Cristoiu o emisiune joia seara, de la 22.00 la 23.30, iar Cristoiu va interveni, dupa caz, si in alte emisiuni ale Realitatea TV. Rares Bogdan a precizat ca potrivit intelegerii Ion Cristoiu nu va mai aparea la alte televiziuni, precum B1, Romania TV sau Digi, dar va realiza in continuare emisiunea culturala pe care o pregateste la TVR 2 si va colabora cu cine doreste in media non-TV. Despre aceasta colaborare a scris, initial, Reportervirtual.ro. Ion Cristoiu nu a putut fi contactat pana la publicarea acestui material.
  • Cornel Nistorescu discuta cu TVR pentru o emisiune pe care ar urma sa o inceapa in luna martie, scrie vineri Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, emisiunea ar urma sa fie difuzata pe TVR 1 duminica, la pranz. Nistorescu este citat spunand ca "am convenit cu TVR sa incepem o colaborare", dar emisiunea nu are un format bine stabilit, tot Nistorescu spunand ca "pana luni, la pranz, vom finaliza formatul emisiunii".