Companiile si proiectele de tehnologie aflate la inceput au sansa de a-si prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alaturi de marile branduri si companii globale din industria online. Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei si marketingului digital care are loc in regiune revine cu formatul numit “200 seconds of fame”, lansat anul trecut, in care antreprenorii din CEE au sansa sa isi prezinte ideile, pe scurt, in fata unei audiente formate din sute de specialisti.

iceefest Foto: Think Digital

Proiectul continua anul acesta, insa cu o modificare majora: cei care vor prezenta pot castiga finantari pentru ideile lor, de pana la 500.000 euro, gratie parteneriatului incheiat de ICEEfest cu proiectul “Start&Grow” - http://www.startups.ro/startandgrow/

Pentru a participa la selectia proiectelor care vor putea beneficia de aceasta sansa nu trebuie decat sa trimiteti la adresa 200seconds@startups.ro propunerea de proiect si cateva slide-uri care sa sustina participarea la selectie.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pe scena ICEEfest pentru cele 200 de secunde de faima care pot sa le aduca, ulterior, sute de mii de euro drept finantare.

ICEEfest – prescurtare de la Interactive Central and Eastern Europe Festival - are si anul acesta o lista impresionanta de companii care au decis sa prezinte la Bucuresti tot ce e nou pentru Europa Centrala si de Est. Printre numele prezente sunt: Twitter, Skype, Facebook, Yahoo!, Google, Der Spiegel, Forbes, BBC, UpComing, Windows Phone, DigitasLBi, ZOO by Google, AppNexus, Xaxis, LiveRail, Mindshare, Visua.ly, Branderati, Daily Motion, Future Candy, Dynamo si multi altii.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, in 12 si 13 iunie. Biletele sunt dispobibile la adresa www.iceefest.com.