Alex Livadaru, producatorul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?", pentru care postul a obtinut singurul premiu Emmy - un echivalent al Oscarurilor pentru televiziune - luat vreodata de o televiziune din Romania sau Europa de Est, a parasit Pro Tv, anunta Reporter virtual.

"Este un premiu al Stirilor PRO TV, care, zi de zi, aduna milioane de romani in fata televizorului, la toate editiile, fiind lider detasat de audienta pe toate programele. Faptul ca aceste reportaje exceptionale au fost apreciate la Emmy arata valoarea scolii de jurnalism PRO TV, care a intrat in categoria greilor mondiali: CNN, BBC, FOXNEWS, TF1, Globo, ITV. Bruce Paisner, CEO International Emmy Awards, declara la premiere ca s-a luat in calcul criteriul calitatii in toate fazele executiei unui reportaj - de la documentare, poveste, scriere, filmare pana la editarea imaginii", spunea, la momentul premierii, in 2008, Alex Livadaru.

Livadaru a fost Content Manager la Stirile PRO TV, a coordonat sute de jurnale ale postului, iar in ultimul timp se ocupa de site-ul www.stirileprotv.ro si coordona echipa "Romania te iubesc".