Orlando Nicoara, seful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), ar fi demisionat si sint mari sanse ca el sa plece de la 1 ianuarie 2015, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau. Contactat de HotNews.ro, Orlando Nicoara a spus ca nu comenteaza informatia. Tolontan scrie ca motivul demisiei ar fi fost "o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului".

Tolontan citeaza o sursa din Mediafax Group, care spune ca "De cind nu mai are ProTV, Sarbu se implica in chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group si Orlando nu e omul care sa suporte comportamentul deseori nervos al lui Sarbu".

Orlando Nicoara, unul dintre pionierii pietei online din Romania, a inceput sa lucreze in grupul media al lui Sarbu in 2006, la conducerea Apropo Media (Media Pro Interactiv). Din 2011, el a preluat managementul intregului grup Mediafax, ce reuneste agentia Mediafax si publicatiile tiparite si online detinute de Adrian Sarbu.

  • Tolontan, pe blogul lui: "Problemele pietei presei si cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contesta in instanta, au stirnit o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului."