Prima TV va lansa de martea viitoare emisiunea "Dosarele DNA", prezentata drept "o analiza completa si obiectiva a cazurilor celebre investigate de Directia Nationala Anti-Coruptie". La doua zile dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, scrutin marcat de numeroase operatiuni ale DNA, postul lanseaza aceasta emisiune cu "marturii si imagini in exclusivitate despre cazurile de coruptie care au zguduit societatea romaneasca in ultimii ani".

Potrivit unui comunicat de presa, emisiunea, programata in fiecare marti, de la ora 20.30, va fi prezentata de jurnalistul Marius Saizu. Toate cazurile discutate in emisiune vor viza anchete incheiate, in care instanta suprema de judecata a emis o sentinta definitiva si irevocabila.

  • Vlad Sterescu, Head of News Prima TV, citat in comunicat: "Dosarele DNA este o emisiune care isi propune sa explice pe intelesul tuturor si prezentand toate punctele de vedere ale partilor implicate, ce s-a intamplat de fapt in spatele cazurilor de coruptie. Statul roman a pierdut miliarde de euro in contracte frauduloase. Acum, la 25 de ani dupa Revolutie, este momentul sa aflam cine a condus tara din umbra, in tot acest timp."